FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA 2-0

Marcel Popescu surprinde după eșecul Craiovei: ”S-a văzut că FCSB a fost superioară”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 23:42

Marcel Popescu, președintele celor de la Universitatea Craiova, a vorbit despre eșecul cu FCSB, 0-2, și a contestat decizia lui Istvan Kovacs de a acorda penalty-ul din care gazdele au marcat al doilea gol.

S-a văzut o echipă a FCSB-ului superioară. N-am revăzut fazele, dar mi s-a spus că ar fi ceva dubii la acel penalty. Steaua a avut un joc agresiv, la limita regulamentului. Kovacs a permis un joc mai agresiv. Dar dacă permiți așa ceva, atunci lași jocul să curgă și la acel penalty.

Dacă în Anglia se dădea penalty la duelul dintre Teixeira și Dimitrov, arbitrul ar fi fost ridicol. Întotdeauna când cauți scuze și alibiuri nu este bine însă. Nu trebuie să găsim țap ispășitor arbitrul. Meciul ăsta ne-a arătat că avem o echipă frumoasă, dar care nu rezistă la un joc mai agresiv. Avem jucători cu un gabarit mai mic decât cei de la FCSB”, a spus Marcel Popescu la Prox.

...despre lupta la titlu: ”Dacă am fi câștigat, atunci am fi produs o surpriză enormă și am fi relansat lupta. Șanse încă sunt, chiar dacă suntem la 7 puncte diferență. Distanța s-ar putea reduce însă la 4 etapa viitoare”

...despre Mangia: ”N-avem ce să îi reproșăm lui Mangia. Suntem pe locul 3 și aproape de finala Cupei. Singurul lucru pe care ni-l reproșăm este că nu avem rezerve pe măsura titularilor”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
suporterucv
suporterucv  •  10 Aprilie 2018, 16:45
Postat de cpt.ahab pe 10 Aprilie 2018, 10:23

S-a văzut că "Doar Dinamo București", în orice hal ar fi, e în stare să încurce ițele fcsb-ului! De aia este voioșia asta maximă a lor: au scăpat de singurul inamic veritabil.

Cat se poate de corect !!

caminero
caminero  •  10 Aprilie 2018, 13:33
Postat de caminero pe 10 Aprilie 2018, 09:51

În fotbalul românesc a existat (pînă nu demult) un Mac Popescu ... uite căp acum avem și un GaGa Popescu. ***..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  10 Aprilie 2018, 13:20
Postat de Popa George pe 10 Aprilie 2018, 09:39

de 18 ani va aprindeti,ca muica ca hau ca bau ca cavaleria usoara[am scris corect]si acum mai aveti un singur tel:sa ajutati cfr-ul!

Nu vad nimic rau in asta.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează