FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA 2-0

Pușcaș și-a schimbat discursul peste noapte: „Arbitrii au fost din nou figurile principale. Nu se mai poate cu ei, să se implementeze VAR-ul!”

Marcel Pușcaș +10   FOTO
Marcel Pușcaș

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 11:18 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 11:38

Luni seara, la GSP Live, Marcel Pușcaș (61 de ani) spunea că arbitrajul lui Marcel Bîrsan (39) din CSU - FCU Craiova, 2-0, a fost „corect”. În această dimineață, președintele lui FCU a avut un discurs diferit.

La scurt timp după fluierul final din derby-ul Craiovei, Pușcaș a declarat la GSP Live că „nu pot să mă leg, în mare, de arbitrajul de azi. A fost corect, golurile au fost valabile. N-a fost un arbitraj care să decidă un alt rezultat”. Totuși, i-a contestat „centralului” Marcel Bîrsan o decizie: „Bancu merita al doilea galben, faza o reclama”.

În această dimineață, Pușcaș a prezentat un discurs diferit. Oficialul de la FCU I-a reproșat mai multe decizii „centralului” din București, despre care spune că „a influențat jocul”. 

Mititelu Jr, dezlănțuit după ce echipa sa a pierdut derby-ul Craiovei: „Am asistat la o execuţie în direct” + Atac la Gică Craioveanu: „Alcoolul dăunează aspectului fizic”
CSU Craiova - FCU Craiova 2-0
Mititelu Jr, dezlănțuit după ce echipa sa a pierdut derby-ul Craiovei: „Am asistat la o execuţie în direct” + Atac la Gică Craioveanu: „Alcoolul dăunează aspectului fizic”

Marcel Pușcaș și-a schimbat discursul peste noapte după CSU - FCU Craiova: „Bîrsan nu a avut o zi fastă”

„Din nou, arbitrii sunt figurile principale într-un meci de fotbal. Sperăm să se implementeze VAR-ul odată, nu se mai poate cu ei. Prima problemă apărută a fost faptul că joi se știa arbitrul acestei partide. 

În mod normal, CCA anunță arbitrii cu o zi înainte. Fiecărei echipe i se transmite arbitru cu o zi înainte de meci, ca să fie evitate suspiciunile. Mă rog, probabil cineva din CCA a oferit presei această informație.

Nu înseamnă că noi am jucat extraordinar aseară, dar nu putem să-l luăm mereu pe «dacă» în brațe din cauza arbitrajului. Dacă dădea henț la Gustavo? E posibil un henț acolo. Dacă îl elimina pe Bancu? Dacă dădea fault la Compagno? Acest «dacă» e valabil la ambele goluri primite. 

Hai să fim obiectivi: să se dea tot ce e de dat. Elimină-i pe Durmen, pe Bancu, acordă fault la Compagno și vedem ce se întâmplă. Fluieră corect!

Eu îl consideram pe Marcel Bîrsan a fi unul dintre arbitrii buni ai noștri, dar - din păcate - ieri nu a fost o zi fastă pentru el. Deciziile luate au influențat jocul”, a spus Pușcaș la Pro X.

Arbitrii noștri sunt singurii amatori din incinta terenului de fotbal. Au serviciu, locuri de muncă, ei prestează acest hobby și influențează rezultate, destine. 

Trebuie să învățăm, am greșit la ambele goluri. A fost o lipsă de marcaj la primul gol, la golul 2 nu a ieșit Negru la ofsaid. Sunt greșeli pe care le recunoaștem, dar nu știm ce s-ar fi întâmplat dacă fiecare decizie corectă ar fi fost acordată.

- Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova 

Potrivit analizei fostului arbitru Ion Crăciunescu, Bîrsan a comis 5 erori majore în derby-ul Craiovei. În minutul 2 ar fi trebuit să-l elimine pe Van Durmen, de la FCU. În minutul 12, să acorde un penalty Universității. În minutul 16, să nu valideze golul lui Gustavo din cauza unui henț.

În minutul 60, să-l elimine pe Nicușor Bancu, de la Universitatea Craiova, iar în minutul 76 să sancționeze un fault în faza care a dus la golul 2.

VIDEO » Ce spunea Marcel Pușcaș la GSP Live 

Mai multe știri despre CSU - FCU Craiova: 

I-au ținut minte » Cum s-a revanșat CSU Craiova față de rivala din oraș, după „înțepăturile” din tur

Laurențiu Reghecampf anunță obiective mari după victoria din derby: „Nu știu ce v-a spus vouă patronul, dar e doar începutul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
robotucigas
robotucigas  •  15 Februarie 2022, 21:20
Postat de george_br pe 15 Februarie 2022, 15:21

:))))Ce fel de ochelari folosesti, unchiule?

Dar tu ce minte folosești. Fraților ați luat-o razna. Sunteți prostiți pe față de televiziune. Spuneți-mi mie cine ar risca meseria sa ia 1000 - 2000 de euro, cine ar risca libertatea pentru *** ăsta. Da sunt uni care pot face asta, dar sa fim serioși. Eu am văzut un meci mai englezesc, un meci mai dur. Un meci în care dacă arbitru era *** Fcu era moartă din minutul 3. Dar totuși a închis ochii și a lăsat ca meciul sa fie atractiv. Dar na vin profesioniști ca tine care vede fault și când unul jucător este în Madrid, celelalt la Craiova. Îl faultează cu gândul. Bai tăceți dracu! A fost un meci frumos, universitatea care a fost mai matură, Fcu care și-a arătat uneori colți. Dar Fcu a jucat ff prost pentru a pune presiune pe arbitri. Acești patroni de la Fcu niciodată nu va fi bine la ei. Filmele din capul lor vor fi mereu, de la furtul de jucători, oamenii care au venit să-l ajute ii furau echipa. Arbitri îl fura, Olguta îl fura și el este curat ca lacrima pușcăriași naiba. Toți fura dar el sta în pușcărie. Asa și voi suporteri FCU, fraților nu gândiți, nu va respectați. Vreți fotbal frumos sau fragmentarea la fiecare secundă. Gândește căci Fcu putea fi în 10 din minutul 3, iar voi faceți tam-tam pentru ce? Dacă era eliminare luați 6 goluri ca Dinamo. Fiți mândri ca nu a fost var, fiți mândri ca a-ți luat doar 2 goluri și ați rămas în 10, iar băieți nu au ieșit obosiți. Fcu nu va face în veci performanțe. Și știți de ce? Un *** ca mititelu nu are cum

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  15 Februarie 2022, 16:00

GEorgica bârâica nu trebuie sa te uiti de cat pe prosport si vezi acolo foto clar.

morisca
morisca  •  15 Februarie 2022, 15:52

ala de la maxima siguranta de pe Vasile Alecsandri sunt club de tzepari ? de ce nu platesc fosti jucatori care au muncit ptr eii ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează