FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Marcel Vela, omul din umbră la vânzarea lui Dinamo » Ce mesaje i-ar fi transmis lui Ionuț Negoiță

Ionuț Negoiță a anunțat în mai multe rânduri că vrea să cedeze acțiunile sale de la Dinamo, iar marți ar urma să aibă loc ziua decisivă. Patronul „roș-albilor” ar fi fost sfătuit să renunțe și de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne!
Ionuț Negoiță a anunțat în mai multe rânduri că vrea să cedeze acțiunile sale de la Dinamo, iar marți ar urma să aibă loc ziua decisivă. Patronul „roș-albilor” ar fi fost sfătuit să renunțe și de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne!

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 09:40

Ionuț Negoiță a anunțat în mai multe rânduri că vrea să cedeze acțiunile sale de la Dinamo, iar marți ar urma să aibă loc ziua decisivă. Patronul „roș-albilor” ar fi fost sfătuit să renunțe și de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne!

În ultima vreme, discursul său a căpătat accente mai dure, e presat de timp, vrea să scape cât mai repede cele 82 la sută din acțiuni. Mâine, ar trebui să fie o întâlnire cu reprezentanții Asociației "Dinamoviști pentru Dinamo" pentru a le ceda pachetul de acțiuni, însă, mai mult ca sigur, membrii acelui program socios nu vor putea să "preia frâiele" clubului, așa cum a anunțat că vrea Negoiță. Pachetul e la preț promoțional, 1 leu, dar mai sunt datorii de aproape 2,5 milioane de euro!

Suporterii lui Dinamo n-au forță să susțină clubul, acum

Zilele trecute, GSP.RO anunțase care este cuantumul plăților pe care Dinamo trebuie să le facă până la finalul sezonului în curs: sunt 2,3 milioane de euro! Așa cum a precizat însuși Negoiță, suporterii din programul socios "Doar Dinamo București" au declinat oferta de a prelua controlul administrativ al clubului. Fanii din acest program au virat deja 210.000 de euro clubului, strângând până în acest moment alți 100.000 de euro pentru licența care este cifrată la 180.000 de euro. Suporterii din programul "Dinamoviști pentru Dinamo" au strâns aproximativ 45.000 de euro, iar Răzvan Oprea, unul dintre liderii proiectului, a spus că este conștient că fanii nu pot prelua de unii singuri controlul total al grupării.

Marcel Vela s-ar fi implicat

Dar Ionuț Negoiță a continuat și duminică seară, înfuriat, la Digi Sport, să afirme și să-și reafirme dorința de scăpa cât mai repede de Dinamo. Surse apropiate grupării din Ștefan cel Mare afirmă că patronul roș-albilor a fost "sfătuit" chiar de mai mulți oameni politici să-și vândă cât mai repede acțiunile de la club. Iar unul dintre cei ce-au militat pentru această idee ar fi chiar Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne! 

Fostul primar al Caransebeșului este recomandat ca fiind un vechi suporter al lui Dinamo, de fapt provine dintr-o familie cu simpatii roș-albe. Vela i-a recomandat de mai multă vreme lui Negoiță că ar fi în interesul clubului să vândă tot, dacă nu mai are de gând să susțină financiar gruparea! Sfaturile i-au fost făcute lui Negoiță înaintea startului pandemiei de coronavirus, unde Vela a devenit o persoană extrem de importantă în angrenajul Executivului din România.

EXCLUSIV Conexiunile lui Marcel Vela cu fotbalul: o promovare istorică, clinciuri cu arbitrii, țeapă cu un antrenor controversat

"Suma pentru care trebuie cumpărată Dinamo este un leu. Restul sunt niște datorii intra-grup și alte datorii pe care le Dinamo. Nu știm suma exactă. Probabil că sunt 2,5 milioane de euro cu totul"
Răzvan Oprea, membru ADPD

"Dinamoviștii să nu mai aștepte «Pică pară mălăiaţă… în gura lui nătăfleaţă». Uitați ce a făcut Nicolae Stanciu! Le-am spus fanilor: «Luați clubul! Găsiți soluții! Aveți o echipă în prima liga, nu ca alții care se chinuie să ajungă din Liga a patra. Dacă nu vă grăbiți o să intre în faliment. Să vină cineva să-l preia… este singura șansă»"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

"Lui Ionuț Negoiță i s-a recomandat pe un ton civilizat, decent, să lase Dinamo! I s-a sugerat să lase ugerul de muls"
Cornel Dinu

Petiție trimisă ministrului Vela

La finele lunii noiembrie 2019, suporterii din programul ADPD au început să strângă semnături pentru o petiție online adresată ministrului Vela, dar și premierului Ludovic Orban, vizavi de urgentarea rezolvării chestiunii stadionului din Ștefan cel Mare. Fanii vor stadion nou, modern, măcar în această privință sunt pe aceeași lungime de undă. "Cerem imperios să se depună toate eforturile pentru eliminarea în cel mai scurt timp a tuturor elementelor care concură la împiedicarea construcției noului stadion Dinamo. Domnule prim-ministru Ludovic Orban, domnule ministru de Interne Ion Marcel Vela, aveți posibilitatea de a ne oferi un exemplu cât se poate de elocvent a faptului că în România lucrurile au început să se schimbe, că țara nu mai este prizoniera unor interese meschine, de grup", se spune, printre altele, în textul petiției.

VIDEO Conexiunile lui Marcel Vela cu fotbalul: o promovare istorică, clinciuri cu arbitrii, țeapă cu un antrenor controversat

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Surprize, surprize cu Negoiță » Anunțul făcut înainte de ziua decisivă pentru vânzare: „Între timp, s-a mai întâmplat ceva”

Dezvăluiri incredibile ale lui Cornel Dinu: „Lui Negoiță i s-a sugerat civilizat să lase ugerul de muls!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
creeperno999
creeperno999  •  20 Aprilie 2020, 22:33

Sa vedem ce-i maine

thelegend.
thelegend.  •  20 Aprilie 2020, 17:38

Sa predea Dinamo ca nu se mai poate

2036290743290484
Ion Marin  •  20 Aprilie 2020, 16:44

E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga oameni si bani in jurul clubului in regim de urgenta.Daca Porumboiu e disponibil sa mearga dupa el la Vaslui si sa l roage sa preia Dinamo de la Nea Goita.E un tip serios si ambitios , stie fotbal si cred ca a invatat din greselile pe care le a facut la Vaslui.Dragi suporteri , mergeti cu palaria in mana si la Badea , Borcea , A.Nastase si la altii si ceretii le bani si publicati in presa lista de solicitari si cat a dat fiecare , faceti asta pana nu e prea tarziu, cereti le si celor 2 , Lucescu si Tiriac , sa vedem cat dau ei.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close