FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - DINAMO

Mărgăritescu a ieşit din arest. Vezi ce a spus avocatul dinamovistului!

Foto: Alex Nicodim +12   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat miercuri, 20 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 20:15

UPDATE Un cetăţean a vrut să-i ofere lui Mărgăritescu o iconiţă, dar fotbalistul era îngrijorat, nicidecum zîmbitor, ca în seara arestării, astfel că a ignorat gestul susţinătorului său. Mijlocaşul n-a realizat gestul individului, fiind pe banca din spate a autoturismului avocatului său.

UPDATE
Andrei Mărgăritescu a părăsit Arestul General, acolo unde a fost reţinut pentru 24 de ore. La ieşirea din  Arestul General, avocatul lui Mărgăritescu a declarat: "Nu i s-a prezentat materialul de învinuire, dosarul în sine. Am fost în instanţă şi s-a stabilit faptul că nu are legătură cu nimeni. A cumpărat o maşină, a cumpărat-o şi asta a fost. Andrei a recurs la dreptul lui de a nu da nici o declaraţie. El se află întîmplător în acest dosar, e un cumpărător de bună credinţă şi este păcat că i s-a întîmplat lui asta, un fotbalist cunoscut".

 

UPDATE Andrei Mărgăritescu va părăsi în jurul orei 19:00 Arestul General al Capitalei, acolo unde a fost reţinut pe perioada ordonanţei de 24 de ore.

UPDATE 12:35 Parchetul nu va face recurs la decizia Tribunalului de a-l elibera pe Mărgăritescu după Ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, aşa cum putea să facă. Jucătorul a colaborat şi a oferit elemente importante pentru dosar, iar Parchetul consideră că poate fi anchetat în stare de libertate.

UPDATE Judecătorii au decis în această noapte ca mandatul de arestare pentru Andrei Mărgăritescu să nu fie prelungit cu 29 de zile, aşa cum au cerut procurorii, astfel că fotbalistul lui Dinamo vi fi cercetat în stare de libertate. Mandatul lui China expiră în această seară, la ora 19:00, la 24 de ore după ce a fost reţinut.

Se aşteaptă ca procurorii să facă recurs.

Andrei Mărgăritescu şi Cristian Munteanu sînt implicaţi într-un dosar privind furtul de maşini. "China" a fost luat de "mascaţi" de pe "Otopeni"

Dinamo a fost răvăşită ieri de un scandal de proporţii! Un actual fotbalist, mijlocaşul Andrei Mărgăritescu (31 de ani), şi un fost portar, Cristian Munteanu (36 de ani), au fost reţinuţi şi au dat declaraţii la sediul Servicii Furturi Auto din cadrul Poliţiei Capitalei, într-un dosar de furturi de maşini de lux.

"Babicu'" a fost chemat la raport de dimineaţă, dar şi pe seară, în vreme ce "China" a fost protagonistul unei "ridicări" ca-n filme de pe aeroport! Gazeta vă prezintă filmul terifiantei zile trăite de Mărgăritescu:

- Ieri, dinamoviştii au avut programat un antrenament la baza de la Săftica, Andrei pregătindu-se normal alături de colegii săi. "A fost liniştit, nimic nu anunţa ce urma să se întîmple", a povestit retroactiv unul din colegii săi, care a asistat şi la reţinerea de pe aeroport.

- După antrenament, jucătorii au luat masa la baza de pregătire, împreună cu stafful tehnic.

- Mărgăritescu a mers în cameră pentru a se odihni înainte de plecarea la aeroport.

- După amiază, toţi fotbaliştii au urcat în autocar pentru plecarea la aeroportul Henri Coandă, unde era programată decolarea spre Cluj, la ora 17:35.

- La terminalul "Plecări interne", stînd la rînd pentru efectuarea formalităţilor de îmbarcare în aeronava ce urma să-i ducă în Ardeal, "China" ţinea strîns în mînă biletul de avion şi dialoga scurt, dar relaxat, cu Dănciulescu şi cu Cătălin Munteanu.

- După cîteva minute, doi ofiţeri DIICOT s-au apropiat de jucătorul dinamovist, spunîndu-i să-i însoţească, urmînd să fie audiat într-un dosar privind furturi de maşini. "La început şi noi, şi el am crezut că e o glumă, dar ofiţerii erau foarte serioşi şi atunci ne-am dat seama că nu e de rîs", a povestit un coleg de-al lui Andrei.

- Mărgăritescu a părăsit aeroportul flancat de cei doi ofiţeri, cu haina şi biletul de avion în mînă, mergînd la sediul Serviciului Furturi Auto din Capitală.

Cronologia
- În aprilie 2010, proprietarul unui Audi A8, în valoare de 140.000 de euro, a reclamat că i s-a furat limuzina. Maşina era luată în leasing
- Maşina a fost ulterior vîndută mai multor persoane
- Serviciul Furturi Auto din cadrul Poliţiei Bucureşti a emis 18 mandate de aducere
- 11 dintre aceşti oameni au fost deja audiaţi
- Cristi Munteanu şi Andrei Mărgăritescu au fost ultimii doi proprietari ai maşinii furate
- Dacă cei doi au cumpărat maşina fără să aibă cunoştinţă că aceasta e furată, devin simpli martori şi scapă de arest
- Dacă se dovedeşte că sînt implicaţi în traficul de maşini furate, Mărgăritescu şi Munteanu pot primi mandate de arestare de 24 de ore sau chiar de 29 de zile

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
jan_ung
jan_ung  •  20 Aprilie 2011, 18:44

Ce sa te mai mire in fotbalul nostru?;Cand un patron declara ca i-a fost ceruta taxa de protectie si ca a platit tocmai presedintelui FRF;Cand un presedinte de club,Jan Padureanu,declara la tv ca acum ceva timp avea in lot infractori de drept comun;Cand un club precum DINAMO ridica la rang de oficiali pe unii precum Ionel Ganea,un infractor al sportului sau pe unul ca Florin Prunea,alt banuit al lotului Pitesti cu mita si alte infractiuni sa te mai mire ca niste fotbalisti ar fi implicati in afaceri cu masini furate si tocmai la Dinamo,acoperisul infractorilor?

bdgeorge
bdgeorge  •  20 Aprilie 2011, 15:51

INFRACTOR si mai rau si PRADUITOR!!!!

spinoza
spinoza  •  20 Aprilie 2011, 13:27

Urat din partea ziaristilor. Este ca la Revolutie. S-a urlat: desfiintati Dinamo! Apoi se urla: desfiintati Steaua! Agitati spiritele degeaba! Mai bine lupta sa se dea in teren, nu in tribune. Dar...deh. Subiectul de presa: fanii dinamovisti s-au incaierat cu cei stelisti, suna mult mai bine. Nu? Sarbatori fericite tuturor, liniste si pace!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează