FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - RAPID, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mărgăritescu va fi paznicul lui Spadacio

Articol de - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Brazilianul e considerat pericolul numărul 1 pentru poarta dinamovistă, aşa că unul dintre elevii lui Andone, cel mai probabil Mărgăritescu, îl va avea în grijă pe durata meciului.

Spadacio este pericolul iminent, în concepţia jucătorilor dinamovişti. Brazilianul de la Rapid, care a contribuit cu pase decisive la cele două goluri marcate în 3 etape de către giuleşteni, va avea parte de un tratament special din partea elevilor lui Ioan Andone. Mai exact, un fotbalist, cel mai probabil Mărgăritescu, a doua opţiune fiind Djakdaridja Kone, va fi umbra pe teren a sud-americanului.

Cel poreclit "China" este preferat întrucît e mai bun decît ivorianul în astfel de situaţii. "Mărgăritescu e genul de fotbalist care se ţine scai de adversar, dacă i-l dai în pază. A mai făcut astfel de meciuri, nu-şi lasă în pace <ţinta>. În urmă cu 3 ani, l-a avut în grijă pe Elton de la Steaua, care n-a mişcat şi Dinamo a bătut cu 4-2 în Ghencea", au spus colegii închizătorului. Plus că Mărgăritescu e extrem de motivat în derby-urile cu Rapid, echipă la care a debutat în urmă cu un deceniu şi unde a fost chiar căpitan de echipă la un meci cu Steaua.

11 meciuri a jucat Mărgăritescu pentru Rapid în perioada 1999-2000

5 goluri a marcat mijlocaşul defensiv pentru "cîini" în 115 partide jucate în prima ligă

Playtech: BOMBĂ! Scoțienii: Ianis Hagi PLEACĂ de la Rangers! Gerrard a luat o decizie ȘOC


Comentarii (5)
anytwo
anytwo  •  13 August 2010, 13:17

intrati pe www.anytwo.ro.. ai posibilitatea sa inveti poker de la pro-players, ai oportunitatea de a-ti incepe cariera de jucator de poker online primind 20 Euro la UniBet, gratuit si fara a face nici un depozit, si beneficiezi si de un rakeback de 30%

crs_fcd
crs_fcd  •  13 August 2010, 11:17

SUPER TARE! Cu Margaritescu langa el, Spadacio va zburda liiiber! MARGARITESCULE, SIFONULE LASA-NE!!!

dan
dan  •  13 August 2010, 11:13

Ha ha, la acel 4-2 Elton a fost cel mai bun de pe teren. Tin minte precis acest lucru! Deh...ziaristi adevarati...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează