FOTBAL  »  Superliga  »  DUEL ÎNTRE MARIAN IANCU ŞI VICTOR PIŢURCĂ

Marian Iancu: "Bine că am scăpat de selecţionerul Piţurcă. De ce i-a cîntat lui imnul naţional?"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, îi răspunde lui Victor Piţurcă şi explică de unde a plecat duelul verbal pe care l-a avut cu fostul selecţioner.

"Piţurcă e nevorbit. În casino trebuie să taci, el e obişnuit cu atmosfera de acolo. Treaba lui dacă e un tip modern, treaba mea că arăt cum arăt. Nu îmi propun să fiu în graţiile lui Victor Piţurcă. Bine că am scăpat de el ca selecţioner.

Totul a plecat de la afirmaţia lui cum că arbitrul central de la Urziceni - Craiova a făcut bine că a greşit în favoarea oltenilor la penalty-ul acordat după presupusul henţ al lui Mehmedovici. Nu înţeleg de ce trebuia să-i cînte acestui om imnul naţional! Mititelu a păstrat onoarea Universităţii, a recunoscut că nu i-a convenit modul cum a cîştigat la Urziceni.

În faţa camerelor de luat vederi, Piţurcă se pierde. Nu ştie ce trebuie să facă cu gura. Decît să se facă de rîs şi să arunce cuvinte sterile, mai bine îşi vede de ale lui", a comentat Iancu la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
laurica1978
laurica1978  •  09 Noiembrie 2010, 23:15

nu vreau sa ma gandesc cat sa chinuit masa cand la scos......saraca

laurica1978
laurica1978  •  09 Noiembrie 2010, 23:13

iancu nu e tigan ca sa nascut in giulesti!nici piti nu e olten ca doar e din craiova

gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  09 Noiembrie 2010, 21:58

iancule taci ca esti penibil, tu l-ai atacat primul pe piti, apoi i-ai atacat pe toti suporterii acestei echipe. ar fi bine sa lasi gura mai moale si sa vorbesti de echipa ta ;)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează