FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Marian Iancu dezvăluie cum s-a schimbat după 8 ani în închisoare: „Asta e diferența”

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 15:34 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 16:25

Marian Iancu (57 de ani) a vorbit despre perioada petrecută în închisoare.

Fostul patron de la Poli Timișoara a fost condamnat în 2014 la 14 ani de închisoare, fiind acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul RAFO. A fost eliberat pe 27 iunie 2022, cu 6 ani mai devreme. La un an și trei luni de la eliberare, Marian Iancu a vorbit despre perioada petrecută după gratii.

Gigi Becali i-a trimis un mesaj ironic lui Florin Talpan: „Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute” + „FCSB e o echipă «anonimă», care are 5 milioane de fani”
FCSB - STEAUA
Gigi Becali i-a trimis un mesaj ironic lui Florin Talpan: „Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute” + „FCSB e o echipă «anonimă», care are 5 milioane de fani”

Marian Iancu dezvăluie cum s-a schimbat după 8 ani în închisoare

„E un episod de care mă detașez. Îl las deoparte și vreau să-mi așez lucurile. Poate acum sunt puțin mai ponderat. Faptul că am ieșit din prim plan și am avut o viața mai ordonată poate m-a făcut să fiu mai ponderat.

Eu eram coleric și reactiv, dar acum nu știu dacă aș mai fi la fel. Sunt mai așezat, mai ponderat. Sunt cu gândul mai mult la echilibru. Aș merge pe răspunsul «Suntem prea bătrâni să ne mai certăm, că nu mai avem timp să ne împăcăm». Dar mai am momente în care mi-ar plăcea să spun lucrurilor pe nume. Nu mai sunt așa direct, dar nu se știe când voi reveni la proastele obiceiuri”, a spus Marian Iancu la „Un Podcast”.

S-ar găsi oameni cu care să mă cert, dacă aș reveni în fotbal. Dacă le cauți, găsești. Uite, cum l-am găsit eu pe Șucu. Nu e la nivelul competiției mele, din nefericire, lucrăm cu materialul clientului. Cu prostiile pe care le face adică. Și nici nu se debarasează de ele. E și consecvent. Zice că nu-l vede nimeni. 

Nu mai e la început. Își asumă, e majoritar la Rapid. Răspunde pentru toate bunele și pentru toate relele. Doar că cele bune ar trebui să fie la el și să scape de rele. Dar nu reușește asta. 

- Marian Iancu

  • Marian Iancu a fost obligat să înapoieze statului 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro, împreună cu doi complici. 
  • Pentru a recupera prejudiciul, magistraţii Curţii de Apel au decis confiscarea, de la Marian Iancu şi de la ceilalţi doi inculpaţi condamnaţi, a 7 case şi apartamente, 7 terenuri şi 3 maşini

VIDEO Marian Iancu, totul despre condamnarea sa: „Nu am fost vreun sfânt, nu puteam să intru în frac într-o asemenea junglă! S-au făcut abuzuri de către judecător”

Citește și: 

„Ne-am săturat de suspiciuni” » Culisele plecării lui Olăroiu de la Poli Timișoara, acum 18 ani: „S-au întâmplat niște lucruri...”

Pe cine mizează Dumitru Dragomir să conducă fotbalul românesc: „E tare de tot! Poate fi și la FRF, și la LPF în același timp”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ursulbrun1993
ursulbrun1993  •  27 Septembrie 2023, 09:56

Chiar nu pot sa inteleg de ce este o stire de sport orice spune acest personaj. Nu mai are nicio legatura cu fotbalul si in fiecare aparitie il critica pe Sucu sau pe oricine de la Rapid, de parca ar conta orice spune el. Si interviurile cu dl. Iancu sunt unul din motivele pentru care lumea nu mai are incredere in presa de sport din Romania.

wally77
wally77  •  27 Septembrie 2023, 09:50

N-are cum să se schimbe... pușcăriașul va rămâne pușcăriaș pe viață...jiji, ***, el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  27 Septembrie 2023, 09:48

eu unul nu inteleg ceva. adica a primit 14 ani de inchisoare si a iesit dupa 6 ani!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează