FOTBAL  »  LIGA 1  »  URZICENI-DINAMO 4-4

Marian Iancu: "Portarul Urziceniului? Curios! Mai multe nu comentez"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Finanţatorul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a declarat că i se pare "curios" modul de a apăra al portarului Urziceniului, Tudor, la partida din această seară cu Dinamo, terminată la egalitate, scor 4-4.

"Brandan nu isi revine de la inceputul returului, iar portarul... Cu totul si cu totul curios, nu vreau sa vorbesc mai mult. Este vorba de portarul Urziceniului. Mai multe nu comentez", a spus Iancu la "Recursul Etapei".

"Un plus pentru Dinamo, care cu efectivul incomplet a reusit sa duca meciul pana la final", a mai comentat el.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (43)
 •  29 Martie 2010, 01:33

Conform gandirii rudimentare a d-lui. Iancu si a celorlalti care au imbratisat repede aceasta idee inseamna ca si Dolha a facut Blat cu CFR Cluj si Urziceni. Sa nu mai spun ca-l suspectez si pe Curca de acelasi lucru pentru golul patru. Sunt oameni care traiesc degeaba pe acest pamant iar prostia este in floare la unii dintre noi.

 •  29 Martie 2010, 01:28

Culmea prostiei avram da in mod eronat penalty pt unirea si e acuzat ca a tras cu dinamo.Mam uitat la faza penaltylui a fluierat cand a vazut ca nu sa concretizat avantaj mai uitativa la faza inca odata .La cat de liber a lasat jocul ala na fost penalty greseala mare viciere de rezultat pt o greseala asemanatoare altii au fost suspendati sa vedem acu.Ce treaba e cu tudor ca a scos 2/3 mingi grele fernandez a gresit iar la 11 metri ce pute sa faca ce zici de dolha lo platit cfr sau iancu.Penibili

 •  29 Martie 2010, 01:10
Postat de pe 29 Martie 2010, 00:32

de cartonasele pe care trebuia sa le primeasca dinamo nu zici nimic????

GRASULE MAI DU-TE LA FEMEI DACA TI-O MAI VEZI ... IMI VINE SA VOMIT CAND TE VAD ESTI CEL MAI URAT OM DIN TARA ...IN LOC SA TE BESI PE CUR TE BESI PE GURA

Vezi toate comentariile (43)
Comentează