FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - OŢELUL 1-0

Marian Iancu: "Timişoara ia campionatul, Craiova termină pe doi! La anul va fi invers!" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2009 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, se arată încrezător în şansele echipei antrenate de Gabi Balint de a se impune în lupta pentru titllu şi mărturiseşte că îşi doreste ca gruparea patronată de prietenul său, Adrian Mititelu, să termine pe poziţia secundă în clasament.

"Depindem de noi, vrem locul 1 şi Cupa României. Mergem la Dinamo, ei sînt favoriţi, apoi avem meciuri acasă cu Steaua şi Urziceni, după care avem o partidă extrem de dificilă la Braşov, unde pierdem campionatul :)

Trebuie să ne refacem, avem mulţi jucători cu probleme medicale, e important să fim la 100% din capacitate pentru a face faţă. Cine ia titlul? Timişoara, iar Craiova prietenului Mititelu termină pe 2. La anul va fi invers, noi pe 2, Craiova campioană!", a spus Iancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
 •  11 Mai 2009, 10:04

Iancule!Aminteste-ti ce ti-am zis in tur....singura sansa sa mai aveti 35000 de oameni pe stadion este sa bateti in Stefan cel Mare si sa luati titlul. E greu sa uitam acel 0-3 mizerabil(nu stiu cine l-a facut-anumiti jukatori, tu, Tender-nici nu mai conteaza).Ne-a durut prea tare! Oamenii isi dau seama cand o echipa joaca pe bune sau ba. Dupa ce ai batut o echipa cu 4-1, este f greu sa fi invins peste 2 saptamani! Mare grija mai baieti ca va jukati atat soarta cat si cariera! Fiti Campioni!

 •  11 Mai 2009, 02:16

Sunt unul dintre cei 7000 de suflete din Bragadiru care...asteapata.Parerea mea este ca acest urias Iancu a vrut sa fie ironic,vivavi de o presupusa alianta intre Dinamo si Cluj.Ca si cum Clujul si-ar plati niste datorii de anul trecut.Tot ce se poate,dar cred ca ei nu sunt inca cu "sacii in caruta"....

 •  11 Mai 2009, 00:57

Nu sunt nici un dinamovist,doar unul care a facut sport la viata lui si a invatat ca cel mai important lucru in sport e respectul.E ultima data cand postez pt ca nu are rost,n-ai cu cine tata.Spor la injurat

Vezi toate comentariile (23)
Comentează