FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - BRĂNEŞTI 2-1

Marian Iancu: "Zicu trebuie să îşi revină şi cînd intră, să facă diferenţa"

ianis zicu, timisoara, marian iancu
ianis zicu, timisoara, marian iancu

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2010 00:00

Finanţatorul Timişoarei, Marian Iancu, a vorbit despre meciul de aseară, contra Victoriei Brăneşti, dar şi despre revenirea lui Zicu şi despre golul său

 

"Poate acum înţelege şi Buzărin ce se întîmplă în lumea fotbalului şi ce trăiri sînt. Arbitrajul a fost slab de ambele părţi.

Zicu trebuie să joace liniştit, să îşi recapete încredere în el, astfel încît cînd va intra să facă diferenţa. Este un jucător pe care mi l-am dorit întotdeauna.

Încă nu pot vorbi despre Petrovici, este prematur. Abia în iarnă pot da un răspuns în ceea ce îl priveşte. El încă încearcă anumite lucruri la Timişoara şi mai vrea să regleze anumite lucruri în viziunea lui", a spus Marian Iancu la sportro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
eliza_betin
eliza_betin  •  24 August 2010, 01:24

Plin de cre tini aici. Ba andrey33 ma caak pe tine si ma sterg la coor cu steagul tau muncitoresc. Cit despre bazileon dinam uistul, alupigus. Ca sa termin teo unde este uta? tot pe mures cu pluta?

leduard
leduard  •  23 August 2010, 16:30

Nu iti dau dreptate. Cu Manchester am jucat frumos 30 de minute, cu combinatii frumoase. Dar s-a terminat bateria dupa asta. Si apropo, Tu iti aduci echipa lui Uhrin cand a jcuat bine deja, si a adus o groaza de jucatori cerut de el.Momentan cam tot aia este echipa. Sa vedem in iarna ce jucatori va cere Pizon, si ce va reusii sa faca din ei :) si doar la finalul returului ai dreptul sa il compari cu Uhrin.

violet_alex
violet_alex  •  23 August 2010, 15:23
Postat de claudiu0525 pe 23 August 2010, 12:25

zicu e bun, dar trebuie sa joace pe dreapta, la fel cum curtean trebuie sa joaca pe stanga...DC???? poi zicu e stangaci si are tehnica, deci joaca pe dreapta, dribleaza, intra in careu si suteaza, la fel si curtean care e dreptaci si trage super bine..

zicu a intrat pe dreapta cu branesti, dar cred k poate s ajoace oriunde :) cel mai frumos ar fi central,parerea mea.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează