FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Scut în fața jucătorilor lui Dinamo: „Au jucat cu teamă de public. Suporterii au pus o presiune prea mare”

Dinamo a avut parte de un sprijin solid cu U Cluj // foto: Cristi Preda +30   FOTO
Dinamo a avut parte de un sprijin solid cu U Cluj // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 09:13 / Actualizat luni, 30 mai 2022 10:27

Marin Barbu (63 de ani), fost fotbalist și antrenor, a numit la GSP Live cauzele care consideră că au dus la retrogradarea lui Dinamo. În premieră, clubul din „Ștefan cel Mare” a căzut în Liga 2, după 1-3 la general în barajul cu U Cluj.

Ca urmare a retrogradării lui Dinamo, cei 53 de jucători care au îmbrăcat tricoul alb-roșu în acest sezon au fost priviți drept principali vinovați.

Totuși, Marin Barbu, fost antrenor la echipe precum Sepsi, Ceahlăul, Astra și Petrolul, consideră că eșecul lui Dinamo are alte rădăcini.

Printre cei arătați cu degetul de „Magiun” se regăsesc suporterii-acționari din DDB, programul socios care deține 20% dintre acțiunile clubului și a tras sforile la Dinamo în ultimii ani, în absența acționarului majoritar.

Amurgul unui club-monument: cauze, vinovați și speranțe la Dinamo
EDITORIAL
Amurgul unui club-monument: cauze, vinovați și speranțe la Dinamo

Marin Barbu, după retrogradarea lui Dinamo: „Suporterii au pus presiune prea mare”

„În momentul în care clubul este condus de dictatura suporterilor nu e bine. Ar trebui să vină un om potent financiar, cu sufletul alături de Dinamo, care să ia clubul de la zero.

În unele momente suporterii au pus presiune prea mare pe echipă. Au avut putere de decizie, dar poate nu s-au priceput să vadă că selecția e proastă. Jucători străini fără valoare, jucători români fără valoare și nu la nivelul lui Dinamo... dar nimeni n-a scos un cuvânt.

Portarul lui Dinamo se vedea că de un an de zile gafează la mai toate meciurile importante, dar nu s-a găsit nimeni să pună piciorul în prag, să spună că trebuie să ia un portar ca lumea.

Acest lucru trebuia să le dea de gândit. A avut destule gafe și în campionat. În plus, nu e un portar de talie, care să te scoată atunci când vezi că echipa nu e în mână.

Dinamo a jucat multe meciuri cu teama de publicul spectator. Nu e OK să joci cu sabia deasupra capului. S-a văzut asta, Dinamo a făcut un joc modest cu o echipă interesată nu de joc, ci doar de rezultat”, a declarat Marin Barbu la GSP Live. 

Marin Barbu: „În proporție de 75%, vina NU este a jucătorilor”

„N-au fost așa inspirați nici cu antrenorul. Dacă aș fi fost eu conducător, aș fi adus un dinamovist trup și suflet. Așa, Uhrin zice: «la revedere». Se urcă în primul avion și a plecat.

Își spun DDB, Doar Dinamo București. Dacă își spun așa, cred că trebuia să fie primii care să se înconjoare cu dinamoviști. Așa, poate atmosfera ar fi fost alta. Și în tribune, și în jurul echipei, și în jurul selecției. 

Nu poți să nu mizezi pe experiența lui Lupescu, Marius Niculae, Prunea, Cornel Dinu, care puteau face o selecție pertinentă a fotbaliștilor. Părerea mea este că în proporție de 75% NU jucătorii sunt de vină”, a concluzionat „Magiun” Barbu. 

Mai multe știri despre Dinamo: 

Dinu, acid după ce „câinii” au ajuns în Liga 2: „Acum 2 ani, s-au făcut din 16 echipe. Să se facă 18 echipe şi să se salveze din nou Dinamo”

Fostul șef al lui Dinamo, derapaj după ce echipa a retrogradat: „Eșanu, un dement de portar. A dus echipa în această situație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
creeperno115
creeperno115  •  30 Mai 2022, 23:20

Cand nu erau spectatori pe vremea pandemiei, de ce le era teama? De prostie?

titiduru22
titiduru22  •  30 Mai 2022, 17:17
Postat de Baty1948 pe 30 Mai 2022, 13:27

Se vede ca n ai card altfel vedeai bilantul , dar din gura(degete) edti bun de dat ca multi altii , oi de care sper sa scapam macar cat stam in liga 2 a , comentari la fcsb perioada in care sta Dinamo in b ! Papa

Unde ai vazut tu bilant maa ??? Tu stii ce inseamna un bilant ???

elgabri
elgabri  •  30 Mai 2022, 16:35

Gafeanu a facut diferenta !!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează