FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG JIU

Marin Condescu acuză Dinamo: "Ilie Iordache a fost declarat liber la intervenţia lui Borcea în Comitetul Executiv"

Marin Condescu îl acuză pe Cristi Borcea
Marin Condescu îl acuză pe Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 11:43

UPDATE / "Este o presiunea nefirească pe noi. În momentul cînd te critică astfel de personaje este o laudă", a spus Mariun Stan în urmă cu cîteva momente.

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a vorbit despre decizia LPF de a nu programa echipa la meciul cu Oţelul.

Acuzat de mulţi conducători din Liga 1 de faptul că Pandurii că nu a vrut să joace cu Oţelul, oficialul gorjenilor a adus lămuriri în acest caz. Acesta spune că jucătorul a fost declarat liber de contract la presiunea lui Cristi Borcea.

"Ilie Iordache a fost declarat liber la intervenţia lui Borcea în Comitetul Executiv. Jucătorul Ilie Iordache este singurul jucător după Hagi care este declarat jucător liber de Comitetul Executiv şi nu de o comisie. CSL recunoaşte că jucătorul este al nostru", a spus Marin Condescu la sportro.

Conducătorul clubului mai spune că a mers la TAS, dar că acest caz nu s-a judecat deoarece LPF nu a plătit o taxă: "Ne-am dus cu acest caz la TAS, dar Liga nu a mai plătit taxa, iar cazul nu s-a mai judecat. Toate deciziile comisiilor sînt nule".

Cum a apărut această datorie pentru care Pandurii nu a fost programată:
- Clubul Pandurii îl cumpără pe Ilie Iordache de la Dinamo pentru 1 milion de euro + TVA
- Echipa gorjeană achită jumătate din această sumă, aproximativ 600 de mii de euro
- Vranjkovici a trecut la Dinamo de la Pandurii, iar suma s-a redus cu 100.000 de euro
- Pandurii a achitat încă 100.000 de euro în septembrie 2010

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
claudinamovistul
claudinamovistul  •  26 Februarie 2011, 00:11

ce mai cauta condescu asta in liga 1,mai vorbeste de nedreptati sa nu uite cum a ramas in ultimi ani in primul esalon al fotbalului romanesc.sa faca bine sa isi plateasca datoriile daca nu vrea sa ajunga acolo unde ar fi trbuit sa fie demult,oricum pandurii e cea mai urata echipa din prima liga,si pt domnul condescu vorba lui apostol "mucles".bafta pt baieti in meciul cu sportul.HAI DINAMO

the_rite
the_rite  •  25 Februarie 2011, 23:03

Da Condescule!!?? Dinamo e de vina ca tu nu iti platesti datoriile cu anii! Cind ai luat pe Vranjkovici sutele de mii de euro a fost binee. Cind e vorba sa-ti platesti datoriile pe Iordache nu mai e bine...

florinch
florinch  •  25 Februarie 2011, 16:00

Mai zevzecule,cum sa plataesca Liga pentru voi taxa de judecare la TAS?Tu crezi ca Liga este Sindicatul minerilor sa va dea bani fara numar?In ceeace-l priveste pe Iordache sunteti buni de plata.Tu nu sti ca "domnia si prostia se platesc"?Iar tu in nici un caz nu esti un domn si arati asta in continuare.Oricum pun pariu ca anul asta retrogradati din nou.Sunt curios ce echipa mai cumparati sa ramaneti iar in Liga I.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează