FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Marin Condescu neagă faptul că i-ar fi falsificat semnătura lui Săpunaru: „Era doar o propunere! Nu știu cine a făcut acel document”

Săpunaru a evoluat la Târgu Jiu în perioada septembrie 2015 - iunie 2016
Foto: panduriics.ro
Săpunaru a evoluat la Târgu Jiu în perioada septembrie 2015 - iunie 2016 Foto: panduriics.ro

Articol de - Publicat joi, 03 februarie 2022 08:30 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 08:32

Acuzat de Săpunaru că i-ar fi falsificat semnătura și i-ar fi folosit datele personale pentru a-l coopta în AGA Pandurii fără știrea lui, Condescu neagă tot: „Adi Ilie mi-a spus că a vorbit cu el și că era de acord”.

Pe lângă războiul cu Edward Iordănescu și cu Narcis Răducan, fostul președinte de la Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, mai are un front deschis. De această dată cu un fost jucător al gorjenilor, Cristian Săpunaru, actualul căpitan al Rapidului.

Varianta lui Marin Condescu, susținută: „Da, Oprea a dat ordin de la București să-l pună pe Edi Iordănescu antrenor”
PANDURII
Varianta lui Marin Condescu, susținută: „Da, Oprea a dat ordin de la București să-l pună pe Edi Iordănescu antrenor”

Jucătorul a intrat în posesia unor documente conform cărora, fără acordul său, fostul lider al minerilor i-ar fi folosit datele personale și i-ar fi falsificat semnătura într-un document prin care fostul internațional și-ar fi dat acordul să facă parte dintr-o nouă formulă de asociați ai clubului.

Săpunaru și-a consultat deja avocatul și este decis să-i facă o plângere penală lui Condescu. În același document, Cristi se angaja să renunțe la 25% din suma cu care este înregistrat la masa credală, 101.265 lei, iar cu acel procent să intre în noua AGA a grupării din Târgu Jiu.

Marin Condescu: „Mi-a transmis că el vrea să fie asociat!

Marin Condescu prezintă partea lui de adevăr: „Noi am vrut să schimbăm asocierea care este încă la Pandurii, să evităm amestecul politicului. Suntem patru asociați, Consiliul Județean, Consiliul Local, Complexul Energetic Oltenia și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia. 

Primele trei entități chiar aveau hotărâri ale propriilor conduceri, să nu mai sponsorizeze Pandurii. Cum legea prevede că trebuie să fie minimum trei asociați, am vorbit cu unii dintre jucătorii de la masa credală, dar și cu alte persoane, să vină alături de USMO în noua formulă”.

Fostul președinte al clubului a continuat: „De exemplu, Răzvan Stanca a renunțat și el la 25% din ce avea de luat, iar cu acei bani intra ca asociat. Voiam să aducem oameni de fotbal, să dezvoltăm altfel clubul după ieșirea din insolvență. Ne-am gândit și la Cristi Săpunaru. Cu el s-a oferit să ne ajute fostul internațional Adrian Ilie. 

El e un prieten al nostru, chiar dacă nu are nicio funcție în club. A luat legătura cu Săpunaru, i-a spus ce intenționăm, iar Cristi ne-a transmis prin el că este de acord, chiar să și renunțe la acei 25%, cum mai făcuseră și alți jucători. Urma doar să semneze documentele, dar era mai dificil, că era în cantonament în Turcia, cu Rapid”.

Condescu: „L-am scos de pe listă”

Condescu neagă că ar fi falsificat semnătura jucătorului sau că ar fi folosit datele lui personale, motivând că „nici nu le aveam. Și nici nu știu cine a făcut acel document. Eu i-am spus lui Adi Ilie să-i transmită lui Săpunaru că dacă nu trimite acordul semnat până înaintea întrunirii AGA, din 7 ianuarie, îl scot de pe listă. Nu știu de ce, însă nu a mai trimis nimic. 

Așa că l-am scos. Oricum, aceea era doar o propunere. Și s-ar fi întâmplat doar dacă reușeam să scoatem cele trei entități de care vorbeam. Dar la Adunarea Generală a Asociaților nu s-a aprobat primirea de noi membri. Deci totul a rămas la stadiul de intenție. 

Iar în cazul în care ar fi devenit asociat, Cristi își putea retrage oricând acea cotizație de 25.000 de lei, dacă nu voia să rămână în conducerea clubului. N-ar fi pierdut nimic”

Deși Condescu și Săpunaru au avut recent o discuție, explicațiile primului nu au reușit să-l determine pe fundașul central să renunțe la intenția de a-l acționa în judecată. Fotbalistul nu a vrut să facă niciun comentariu în legătură cu această situație.

Am discutat cu Cristi Săpunaru, i-am spus că nu am completat eu acel acord, nu i-am falsificat semnătura. Dacă vrea să meargă mai departe în instanță, e liber s-o facă. Noi nu am vorbit direct cu el, dar am încredere în Adi Ilie, care a ținut legătura cu el
-Marin Condescu, ex-președinte Pandurii

Da, i-am spus lui Săpunaru despre propunerea celor de la Pandurii, de trei ori chiar. Și a zis, la telefon, că e de acord. I-am trimis și acel act, a zis că-l semnează și-l trimite la Pandurii. Eu ce să fac mai mult?! Ce s-a întâmplat mai departe, nu mai știu
-Adrian Ilie, ex-internațional

Vezi și: 

Varianta lui Marin Condescu, susținută: „Da, Oprea a dat ordin de la București să-l pună pe Edi Iordănescu antrenor”
PANDURII
Varianta lui Marin Condescu, susținută: „Da, Oprea a dat ordin de la București să-l pună pe Edi Iordănescu antrenor”
„Risipa făcută prin angajarea lui Edi Iordănescu a pârjolit clubul!” » Continuă acuzațiile lui Condescu: „De ce a fugit înainte de a-și finaliza mandatul?”
PANDURII
„Risipa făcută prin angajarea lui Edi Iordănescu a pârjolit clubul!” » Continuă acuzațiile lui Condescu: „De ce a fugit înainte de a-și finaliza mandatul?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează