FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CRAIOVA 0-2

Marinos Ouzounidis, criticat după o nouă victorie pe banca Craiovei: „E greu să câștigi campionatul cu acest joc”

Marinos Ouzounidis (52)
Marinos Ouzounidis (52)

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 09:32 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 09:55

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, în runda #27 din Liga 1 și vine la 4 puncte de FCSB și CFR Cluj, dar Iulian Miu (45) nu a fost impresionat de jocul prestat de echipa lui Marinos Ouzounidis (52).

CS Universitatea Craiova a obținut a 7-a victorie consecutivă împotriva lui Gaz Metan Mediaș, după golurile marcate de Andrei Ivan și Alexandru Cicâldău, iar antrenorul grec Marinos Ouzounidis a obținut primul triumf la o diferență mai mare de un gol pe banca formației din Oltenia. Chiar și așa, Iulian Miu, care în prezent face parte din staff-ul tehnic de la CSA Steaua București, nu crede că CS Universitatea Craiova are șanse să se bată la campionat cu FCSB și CFR Cluj.

Iulian Miu: „E greu să câștigi campionatul cu acest joc”

„E un alt stil de joc, dar pe mine nu mă convinge. Chiar dacă au câștigat cu 2-0, nu cred că pot să câștige titlul. Ei chiar vor asta, după atâtea sezoane în care nu au avut șanse la primul loc, dar e greu să câștigi campionatul cu acest joc. Nu oferă siguranță în apărare. Craiova a dat două goluri, dar ei nu ai mai multe ocazii clare și va fi foarte greu să câștige anumite meciuri. Craiova a meritat victoria, dar au fost greșeli de apărare evidente la Gaz Metan, mai ales la primul gol marcat de Ivan” a declarat Iulian Miu la Telekom Sport.

Cred că am meritat să câștigăm meciul, chiar dacă nu am început bine. Am avut nevoie de puțin timp să ne adaptăm la teren. Au avut și o bară, dar am cred că am stăpânit jocul. În general, cred că am meritat victoria. Nu poți practica un meci de mare calitate pe un asemenea gazon, dar elevii mei au dat tot ce au putut. Au fost organizați. Am luat cele 3 puncte și sunt mulțumit.

Marinos Ouzounidis, antrenor CS Universitatea Craiova

Rezultatele obținute de Marinos Ouzouidis la CS Universitatea Craiova:

  • Chindia - CSU Craiova 0-1 
  • Chindia - CSU Craiova 1-0 
  • CSU Craiova - Hermannstadt 1-0 
  • Clinceni - CSU Craiova 0-0 
  • CSU Craiova - FC Botoșani 1-0
  • Gaz Metan - CSU Craiova 0-2

VIDEO. Sorin Cârțu după Adunarea Generală a LPF: "Nu trebuie să fi jucat fotbal ca să înțelegi greșelile de arbitraj"

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Dinamo trage tare în ultimele etape din Liga 1! Miza: 100.000 de euro

Octavian Popescu, copil-minune sau promisiune falsă? » Favoritul lui Becali s-a stins după un început impresionant în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
fabius_2014
fabius_2014  •  13 Martie 2021, 17:20

Marinos are sustinerea tuturor suporterilor Universitatii Craiova. Mergem inainte si ii lasam pe carcotasi sa fiarba. Ela Marinos !

dakesis
dakesis  •  13 Martie 2021, 16:34
Postat de brancusi pe 13 Martie 2021, 12:59

N-are relevanta cine il critica,ideea este ca se observa din avion ca e antrenor de nivelul Ciprului.

Asta este critica sau lauda? Pana una alta, fotbalul din Cipru este peste cel de la noi...

102329881734877
Narcis Claudius Popescu  •  13 Martie 2021, 13:05

Cine este Miu ? *** de la GSP cauta nod in papura. Ce a jucat FCSB cu Gazul ? Mergi inainte Marinos Ouzounidis. Lasa *** sa latre. Naum, aseara mai avea un pic si incepea sa planga. Lasati *** sa latre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează