FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Marinos Ouzounidis, prezentat oficial la Craiova » Toate declarațiile grecului: „Ar fi o greșeală să fac asta din prima zi”

Marinos Ouzounidis a fost prezentat oficial la Craiova / Captură Facebook +9   FOTO
Marinos Ouzounidis a fost prezentat oficial la Craiova / Captură Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 11:45 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 14:50

Marinos Ouzounidis (52 de ani), noul antrenor al Craiovei, a fost prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care a mai luat parte și președintele Sorin Cârțu. Tehnicianul elen și-a expus filosofia pe care vrea s-o implementeze în Bănie. 

„Fiecare antrenor are propriile idei, dar ar fi o greșeală să încerc să schimb totul din prima zi, mai ales în perioada aceasta, când avem un program încărcat. Le voi transmite jucătorilor câteva aspecte pe care le consider importante, dar nu pot trece la schimbări majore de la început, fiindcă aș crea mai multe probleme decât rezolvări. 

Ce mi se pare important e să le transmit jucătorilor o serie de principii pe care eu le consider importante. N-aș dori să așteptați ca din prima zi să se schimbe totul, dar voi lua câteva măsuri. Sunt idei de-ale mele, nu vreau să corectez precedenții antrenori. Nu vreau să vă imaginați că voi schimba radical sistemul de joc, dar schimbări vor exista. Voi încerca să îmbunătățesc anumite aspecte tehnice, atâta tot.

Văzând rezultatele pe care le are echipa, cred că trebuie să producem mai multe faze de atac, mai multe goluri”, a declarat Ouzounidis, în conferința de presă de astăzi. 

Ouzounidis: „Știu că există o stabilitate importantă la nivel administrativ”

Am căutat informații despre echipă și adevărul e că aveam de dinainte o serie de informații. În urmă cu câțiva ani, am jucat împotriva Craiovei în Europa. 

Am aflat că aveți un stadion extraordinar și știu că există o stabilitate importantă la nivel administrativ și la nivelul conducerii. E o echipă care își dorește să devină mai bună în fiecare an și mai știu că are fani foarte, foarte, foarte puternici. E o echipă care poate avansa și e un proiect foarte bun pentru mine. Peste tot pe unde am întrebat, răspunsurile au fost cele mai bune pentru mine - Marinos Ouzounidis, noul antrenor al Craiovei

Marinos Ouzounidis a mai vorbit despre importanța schimbării mentalității în rândul jucătorilor. „Ca să ajungem în vârf, nu e nevoie doar de jucători talentați, ci și de o mentalitate corectă”, a spus tehnicianul elen. 

„Ce am putut să văd e că echipa are destui jucători talentați. După cum am spus-o, nu e bine să schimbi frecvent antrenorii, cum nu e bine nici să schimbi jucătorii. Există material bun aici. Ca să ajugem la vârf,  nu trebuie să avem doar jucători talentați, ci și o mentalitate corectă. Am experiențe în a lucra cu echipe de acest fel. 

Un factor care m-a determinat să vin aici e că echipa asta își propune să devină cea mai bună. Insuccesul de anul trecut trebuie să ne pună pe gânduri, să ne facă să ne gândim unde am greșit pentru ca în următorul an să fim și mai puternici. Toți au senzația că doar succesul te face mai bun. 

Pentru echipe precum noi, e o mare pierdere că nu avem spectatorii lângă noi. Vedem că, în această perioadă, echipele obișnuite să aibă o susținere puternică nu au rezultate foarte bune. 

Cine e Marinos Ouzounidis, noul antrenor al Craiovei

Jurnalistul Iorgos Mazias i-a făcut un portret lui Ouzounidis, în exclusivitate pentru GSP.RO, și apreciază că tehnicianul de 52 de ani îndeplinește, într-adevăr, „trei dintre condițiile puse de conducătorii clubului. Are experiență în lupta pentru trofee, de la Panathinaikos, de la AEK Atena, a și câștigat un titlu cu APOEL, în 2006 - 2007. De asemenea, e un antrenor ofensiv și joacă 4-3-3, modulul practicat de ani la Craiova, din ce ne-am documentat și noi" - toate detaliile, AICI.

FOTO. Cele mai tari imagini din Craiova - Dinamo 1-0

+5 FOTO

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

EXCLUSIV Craiova, criticată și după victoria cu Dinamo: „Sunt blocați! Dacă vor continua tot așa, n-au nicio șansă la campionat” + „Acolo trebuie să lucreze Ouzounidis”

Universitatea Craiova, la un pas de încă un transfer tare! Oltenii au acord cu jucătorul, dar mai este de făcut doar un pas: „Mai avem timp”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
161433625322879
Serban Ion  •  09 Februarie 2021, 15:50
Postat de suporterucv pe 08 Februarie 2021, 13:11

„Mucegaiurile” de Cartu si Cristescu mai sunt in club ??

[email protected] era ptr @rares_ciontoiu..

161433625322879
Serban Ion  •  09 Februarie 2021, 15:47
Postat de bazinga pe 07 Februarie 2021, 12:56

Viata grea o sa aiba cu asta !Grecii sunt caposi si aspri la manie, nu se trag cu asta de sireturi !Si eu zic ca nu-l prinde maneca scurta la olteni !

Dacă jucătorii vor fi adera la mentalitatea pe care o are grecul și pe care dorește să o transmita echipei vor deveni cu adevarat o dinamită.. Dar ptr adversari.Am spus o de ani de zile și o voi repeta..Pana cand Craiova fotbalistică nu se va descotorosi de mica mentalitate provincială (foarte păguboasă sub toate aspectele)nu va mai reuși nici o performanță notabilă in viitor..Craiova trăiește de ani de zile doar din trecutul unui mare deceniu (1973-1983) care a influențat la maxim fotbalul românesc prin cea mai bună,frumoasa și iubita echipa din istoria fotbalului românesc.. De aceea oltenii trebuie să renunțe la a mai trai in acel trecut și să pornească pe un drum nou cu o mentalitate modernă adaptate vremurilor în care trăim.. Aici este principala problemă a Craiovei fotbalistice(jucătorii actuali si legendele care le transmit un mesaj fals tinerilor)..De ce???Ptr ca fiecare generație trebuie să fie unica..Asa cum nu se va mai naște în veci un AMZA PELLEA tot așa nu se va mai naște în veci nici un ILIE BALACI.Grecul a intuit bine lipsa de mentalitate de învingător a acestei echipe ptr ca este un balcanic temperamental ca oltenii.Sa speram ca va reusi sa si duca planul la bun sfârșit..

suporterucv
suporterucv  •  08 Februarie 2021, 13:11

„Mucegaiurile” de Cartu si Cristescu mai sunt in club ??

Vezi toate comentariile (23)
Comentează