FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Marinos Ouzounidis, analizat din interiorul clubului: „Esteticul nu îl face antrenorul, ci jucătorii de calitate”

Marinos Ouzounidis +22   FOTO
Marinos Ouzounidis

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 17:50 / Actualizat marti, 16 martie 2021 17:59

Sorin Cârțu (65), președinte la CS Universitatea Craiova, a analizat jocul echipei după ce Marinos Ouzounidis (52) l-a înlocuit pe Corneliu Papură (47) pe banca formației din Oltenia.

La finalul lunii ianuarie, CS Universitatea Craiova l-a demis pe Corneliu Papură, care se afla la al 4-lea mandat pe banca trupei de pe stadionul Ion Oblemenco. Marinos Ouzounidis a fost alesul lui Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, și a devenit antrenorul vicecampioanei României. După 7 jocuri cu tehnicianul grec, Craiova se află la 7 puncte de prima poziție, ocupată de FCSB și CFR Cluj, și este calificată în semifinalele Cupei României, unde va întâlni Viitorul Pandurii Tg. Jiu (locul 3, Liga 2).

Sorin Cârțu: „Esteticul nu îl face antrenorul, ci jucătorii de calitate”

„Avansarea lui Cicâldău, doi mijlocași centrali. Pe toți ne bucură ce realizează, așteptam de ceva timp să revină Ivan ușor, ușor. Cred că e pe drumul bun. Studiază în amănunt și adversarul, lucrează cu ei, stă tot timpul cu ei, e normal să îi învețe bine pe jucători. Și situațiile acestea, cu meciuri din trei în trei zile, fac să stea mai mult în grup și asta ajută. 

Are un parcurs bun, s-a remarcat puțin, e parcă mai multă precauție în jocul nostru, dăm adversarului mai puține posibilități să marcheze. Esteticul nu îl face antrenorul, îl fac jucătorii de calitate. Antrenorul ar vrea să câștige meciurile cu goluri multe, dar totul depinde de ce are la dispoziție” a declarat Sorin Cârțu la emisiunea Liga DigiSport.

Rezultatele obținute de Marinos Ouzounidis pe banca Craiovei:

  • Gaz Metan - CSU Craiova 0-2
  • CSU Craiova - FC Botoșani 1-0
  • Chindia - CSU Craiova 0-1 (sferturi de finală Cupa României)
  • Chindia - CSU Craiova 1-0 
  • CSU Craiova - Hermannstadt 1-0 
  • Clinceni - CSU Craiova 0-0 
  • FC Botoșani - CSU Craiova 0-1 (optimi Cupa României)

VIDEO. Sorin Cârțu: „Nu trebuie să fi jucat fotbal ca să înțelegi greșelile de arbitraj”

Citește și alte știri din Liga 1:

Gigi Mulțescu a ajuns la Săftica și a făcut primele declarații » Noul antrenor al lui Dinamo nu i-a uitat pe spaniolii care l-au dat afară

Lecție pentru Octavian Popescu de la un fost junior al Stelei: „Asta nu se acceptă. Pe mine, Colonelul «m-a aruncat» peste gard!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
suporterucv
suporterucv  •  18 Martie 2021, 12:44

Aici Sorin are perfecta dreptate : esteticul il da valoarea jucatorului ! Antrenorul te aduce in 16-20 m....de acolo tu trebuie sa stii sa sutezi, sa pasezi, sa driblezi etc... si in final sa marchezi !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează