FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 2-0

„Se dorește distrugerea clubului Dinamo!” Mario Nicolae, discurs dur: „Dezamăgim foarte mulți oameni”

Mario Nicolae le-a transmis un mesaj ferm contestatarilor lui Dinamo
Mario Nicolae le-a transmis un mesaj ferm contestatarilor lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 08:23 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 08:32

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a fost extrem de vocal după cea de-a patra victorie consecutivă din Liga 1, 2-0 cu Hermannstadt.

Oficialul dinamovist a dezvăluit, imediat după partida de sâmbătă seara, care e starea de spirit din interiorul lui Dinamo, făcând și o afirmație extrem de dură: „Simțim că se dorește distrugerea clubului”.

Mario Nicolae: „Simțim că se dorește distrugerea clubului Dinamo”

„Numai noi ştim ce am îndurat până în momentele astea la Dinamo, ce greu a fost şi ce greu e în continuare şi de asta trebuie să ne plecăm pălăria în faţa lor, pentru că băieţii aştia sunt nişte eroi. Există în continuare tensiune foarte mare la echipă, s-a acumulat foarte mare oboseală în timpul acesta, s-au acumulat nervi.

Partea financiară, viitorul clubului îi afectează foarte mult psihicul jucătorului. A fost nevoie de prima victorie pentru ca băieții să se descuătușeze, iar de acolo lucrurile s-au legat altfel. Simţim că se doreşte distrugerea clubului Dinamo. Se simte tensiunea asta foarte mare din toate părţile ca Dinamo să dispară şi iată că dezamăgim foarte mulţi oameni. Dinamo respiră un aer bun, curat, de munte”, a spus Mario Nicolae, potrivit Telekom Sport.

Mario Nicolae: „Ne dorim să luăm Cupa pentru fani”

Ne dorim foarte mult să ajungem să jucăm finala Cupei, ne dorim foarte mult trofeul pentru fani. 

Mister Uhrin chiar îşi doreşte continuitate şi nu e genul de om să fi venit ca să aibă de unde să plece. Asta îmi transmite zi de zi. Sunten uniţi, discutăm şi despre viitor, dar nu depinde doar de noi. Ca să poţi să faci performanţă şi să nu mai ajungi în situaţia de anul acesta, ai nevoie de stabilitate financiară şi de un viitor cât mai liniştit - Mario Nicolae, manager sportiv Dinamo

Dinamo tremură de teama lui Cortacero!

Dinamo a ajuns la patru victorii consecutive după triumful cu Hermannstadt, 2-0, dar roș-albii sunt urmăriți de o amenințare care nu le dă pace: posibila revenire a lui Pablo Cortacero.

Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv de la Dinamo, crede că spaniolii au un plan bine consolidat: așteaptă ca echipa să evite retrogradarea pentru a veni să pună mâna pe banii din drepturile TV. „Cred că vin pe măgăruș spaniolii, încă îi așteptăm. Ei așteaptă ca echipa să se salveze de la retrogradare, să vină drepturile TV și probabil atunci vor apărea și ei. Mai există un recurs la un proces, din ce am înțeles”, a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO Dezvăluirile lui Laurette Nogo: „Mustoe a fost dat afară de la Dinamo cu semnătura falsificată!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo tremură de teama lui Cortacero! Când se întorc spaniolii: „Atunci vor apărea și ei”

EXCLUSIV „Negoiță a fost ca un tată, Anghelache mi-a dat forță!” » Senegalezul Pape N'Daw s-a făcut agent și vrea să aducă jucători la Dinamo: „Contactați-mă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
creeperno999
creeperno999  •  09 Mai 2021, 22:45

Ii batem pe toti

fanu
fanu  •  09 Mai 2021, 16:54

Cine, dom'le, cine? Da nume, pune eticheta, spune clar ce ai de zis.

new1entry
new1entry  •  09 Mai 2021, 15:36
Postat de csaba pe 09 Mai 2021, 15:21

Văicăreli milițienești, nu joci nimic nu obții puncte, nu plătești jucătorii, ori nu joacă ori pleacă dacă pot, nu dați vina pe alții, clubul e vinovat și nu ameritat suportul financiar al fanilor, ca și miliția comunistă trebuie desființată ca și echipa armatei, sportul nu are nevoie de influențe politice !!

Nene, ai auzit de 17-22 Dec. 1989? Sau ești tot la vânătoare de urși carpatini?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează