FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Managerul lui Dinamo îi bate obrazul lui Juan Camara: „N-are caracter”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 11:31 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 12:18

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, se declară nemulțumit de mijlocașul spaniol Juan Camara (27 de ani), care a fost prezentat la CSU Craiova după ce în tur a evoluat la formația alb-roșie.

Nemulțumit din cauza restanțelor financiare, Camara nu s-a mai prezentat la reunirea lui Dinamo, iar Craiova l-a transferat de la Jagiellonia, club de care aparținea. Oficialul „câinilor” spune că lui Camara i s-a propus un nou contract, dar ibericul a refuzat. 

Mario Nicolae: „La Dinamo au rămas jucători care au caracter”

„Când a fost nevoie să își arate dragostea faţă de club, procentul de jucători a fost foarte mic.  De exemplu, eu am vrut ca Juan Camara să rămână laDinamo, am discutat personal cu el. I-am oferit un contract foarte bun, dar nu l-a interesat!

În momentul de faţă, cei care au rămas în lot au caracter, au dat dovadă de atașament. Jucătorii aduși acum au venit pe salarii foarte mici și foarte bune pentru club. Au înțeles situația în care e Dinamo și vor să pună umărul ca să salveze clubul de la faliment”, a spus Mario Nicolae la Look Sport.

Am vrut să aducem un atacant de la începutul lunii ianuarie. E foarte greu. Ce atacant poți aduce care să fie la un nivel fizic bun și să aibă cifre bune? 
– Mario Nicolae

VIDEO Ionel Dănciulescu: „Dinamo a fost ținută în viață de suporteri”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo răspunde după ultimele atacuri: „Ce ușor jignim și împroșcăm noroi!”

EXCLUSIV Dinamo face transferul #6 » „Câinii” aduc un atacant din România!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
zorrozabal
zorrozabal  •  17 Februarie 2021, 19:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1169067889840057
Sofa King  •  17 Februarie 2021, 18:38

Nu stiu ce sa spun. Cand vezi ca nu primesti salariul si persista o stare de incertitudine iti vine sa nu mai stai. Problema e cum s-a ajuns aici. Ma duc maine si eu cu un mesaj pe telefon ca am jde mlioane. Imi vinde cineva doar pe sms? Si *** ala nu e strain de asta. DAr care e solutia. Ca de acum se va sta prin procese mult si bine. La cum se misca la noi treburile situatia poate persista ani de zile. Si atunci cine vrea sa ramana? Nu cred ca toti sunt bogati sa joace fotbal din placere.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  17 Februarie 2021, 15:15
Postat de catalin.palcu pe 17 Februarie 2021, 12:22

Jucatorilor spanioli li s-a transmis clar de catre cineva sa paraseasca Dinamo si sa nu accepte nicio negociere. Am inteles ca Isma si Gonzalez castiga acum sub 10k/luna in Liga a 2a si a 3a spaniola, iar Borja Valle 12 mii sau ceva de genul. Numai Garcia a semnat in Primera pe un salariu mare (30 sau 40 k/ luna) . Pai banii aia le puteam da si noi pana la vara macar, cu exceptia Garcia. Si poate isi adaugau si ei la palmares o cupa , iar in playoff ne calificam linistit , zic eu. Cum de ne-am inteles cu italieni, polonezi, slovaci, francezi, dar nici un spaniol nu a vrut sa stea de vorba macar?

Pentru tine era comentariu de mai jos

Vezi toate comentariile (26)
Comentează