FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR CLUJ 0-2

BOTOȘANI - CFR CLUJ 0-2. Marius Croitoru, dezamăgit de golurile primite de echipa sa + Avertisment pentru Chindriș: „Trebuie să îi dea de gândit”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani +21   FOTO
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 22:27 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 23:19

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, este dezamăgit de golurile primite de echipa sa în înfrângerea cu CFR Cluj (0-2) și l-a „urecheat” pe fundașul central Andrei Chindriș (21).

Croitoru pune înfrângerea pe seama lipsei pregătirii echipei sale și a celor două greșeli „inexplicabile” comise de fotbaliștii săi.

„Le-am făcut cadou două goluri. Nu am avut posibilitatea să ne antrenăm, dar asta nu e o scuză. După ce că nu eram la un nivel fizic care să ne permită să ne luptăm cu ei, le-am mai făcut și două cadouri. Singura vină este a mea, dar împărțită, pentru că nu am putut să ne antrenăm. În cele 2 zile de antrenament rămase nu am reușit să îi aduc la nivelul la care îmi doream. Învățăm din greșeli”, a spus acesta după meci la Look Sport.

Croitoru: „Greșeală copilărească a lui Chindriș”

Golul din startul partidei a fost marcat de Ciprian Deac din penalty, după un fault comis de Andrei Chindriș. La finalul partidei, antrenorul Botoșaniului l-a certat public pe fundaș.

„Faza la care Chindiș a făcut 11 metri nu spunea nimic. O greșeala copilărească a lui Chindriș. Trebuie să îi dea mult de gândit lui, oamenii care vin să îl vadă vor fi mai atenți. Trebuie să fie mult mai calculat decât a fost până acum. Probabil ceea ce s-a întâmplat în jurul lui l-a clătinat puțin”, a spus antrenorul, aluzie la zvonurile din ultima perioadă care l-au dat pe Chindriș ca și transferat la alte cluburi: fie la FCSB, fie la Valencia.

„Am pășit în fața lui, s-a lovit de piciorul meu, dar, da, se poate da penalty” - Andrei Chindriș, FC Botoșani

Clasament play-off Liga 1:

Botoșani - CFR Cluj 0-2

+17 FOTO

Citește mai mule știri despre Liga 1:

FC Botoșani - CFR Cluj. Bornă unică atinsă de campioană » Dan Petrescu a utilizat 6 portari diferiți în acest sezon!

Absență de marcă înaintea partidei FCSB - Gaz Metan! N-a vrut să semneze declarația și nu a mai făcut parte din lot

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
orlick
orlick  •  21 Iunie 2020, 08:52

Chindris o fi un fel de Balgradean? Daca se afla că a luat bani, se face contractul de transfer la CFR, daca nu, nu.

firaldo
firaldo  •  21 Iunie 2020, 08:25

Nu imi dau cu parerea referitor la corectitudinea jocului,astept meciul de la Craiova sa vedem daca o sa joace cu aceeasi "determinare", "incrancenare" ca in meciul cu CFR,daca da...inseamna ca Botosani trece printr-o pasa proasta,dar daca nu e asa...inseamna ca scopul lui Iftimie in acest play off este sa obtina ceva bani.

corectu
corectu  •  21 Iunie 2020, 08:06

Croitorule,evoluția penibilă a echipei tale este de fapt un BLAT.Cam penibilă și regia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close