FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV Marius Croitoru nu mai are viitor la FC Argeș! Gazeta a aflat unde va antrena din vară

Marius Croitoru, antrenor FC Argeș.
Foto: Imago
Marius Croitoru, antrenor FC Argeș. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 07:07 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 09:09

După eșecul cu FCSB de duminică, Marius Croitoru a adunat 11 meciuri consecutive în Liga 1 pe banca celor de la FC Argeș fără victorie. Sub comanda lui, piteștenii s-au transformat dintr-o echipă care spera la play-off în una care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. 

A fost aproape să fie demis săptămânile trecute și numai faptul că mai are un an și jumătate de contract cu Argeșul, iar o despărțire i-ar costa mult pe piteșteni a făcut ca Marius să continue la Pitești. 

Dan Petrescu șochează cu declarația despre un om de bază: „A dispărut, n-a mai venit la antrenamente” » Dan Udrea, dezvăluire de ultim moment: „Înțeleg că pleacă de unde a venit”
PETROLUL - CFR CLUJ 2-5
Dan Petrescu șochează cu declarația despre un om de bază: „A dispărut, n-a mai venit la antrenamente” » Dan Udrea, dezvăluire de ultim moment: „Înțeleg că pleacă de unde a venit”

Marius Croitoru va pleca la vară de la FC Argeș la FC Botoșani 

Chiar dacă va rezista până la finalul sezonului pe banca tehnică, Croitoru nu va continua și din stagiunea viitoare la Pitești. Surse autorizate ale Gazetei au aflat că Marius Croitoru ar fi bătut deja palma cu Valeriu Iftime pentru a reveni la FC Botoșani, echipă unde a activat 3 sezoane și a reușit cele mai mari performanțe din carieră. 

De altfel, patronul moldovenilor recunoștea încă din toamna anului trecut că vrea să-l aducă înapoi pe tehnicianul care a dus-o pe Botoșani în play-off în două sezoane . "După toate analizele făcute de mine, cei 3-4 ani cu Croitoru au fost ani buni, am avut o echipă spectaculoasă. Aș vrea să vină iar la Botoșani", spunea Iftime la GSP Live. 

Marius Croitoru a reușit doar în Moldova 

Marius a activat ca "principal" la Botoșani în perioada 2019-2022 și a reușit cele mai importante rezultate din cariera de antrenor. A dus echipa de două ori în play-off și a terminat cu FC Botoșani pe locul 4 în 2020, aceasta fiind cea mai bună clasare din istoria clubului pe prima scenă. 

Deși ulterior le-a mai antrenat pe FCU Craiova și FC Argeș, rezultatele nu au mai apărut, acest lucru s-a văzut și din procentajul punctelor câștigate în meciurile din Liga 1. 

La Botoșani a obținut aproape jumătate din punctele puse în joc, 49,3%, în Bănie procentajul a scăzut la 38,5%, în timp ce la FC Argeș s-a prăbușit complet, Croitoru reușind să câștige doar 25% din puncte. De remarcat faptul că la Botoșani a stat 115 meciuri pe bancă, în timp ce la Craiova și FC Argeș a adunat în total 25 de partide. 

Procentaj de puncte din ce în ce mai slab pentru Marius Croitoru 

Marius Croitoru nu mai are viitor la FC Argeș! Gazeta a aflat unde va antrena din vară

VIDEO. Valeriu Iftime: „Îl vreau înapoi la FC Botoșani pe Marius Croitoru” 

Citește și: 

„De trei ani, tot aud: «Pensionarule, lasă-te!»” Anunțul lui Ciprian Deac, după ce a fost MVP în Petrolul - CFR Cluj 2-5

Andrea Compagno, interviu în Gazetta dello Sport: „Să fiu la un club care a câștigat Cupa Campionilor Europeni e o mândrie” » Care e marele său vis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
leu.mr
leu.mr  •  28 Februarie 2023, 16:51

"Surse autorizate ale Gazetei" :))))

DMA87
DMA87  •  28 Februarie 2023, 11:27

Să se ducă și să ne lase în pace! Acolo o să facă treabă și peste un an îl ia Giginho, grande alenatore. :)

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  28 Februarie 2023, 10:31

Ramane pana in vara sa isi duca lucrarea pana la capat : retrogradarea Argesului. Daca nu demisioneaza, este un om lipsit total de onoare si un ipocrit. Va aduceti cu siguranta aminte cum zicea ca a plecat de la Craiova fiindca a simtit el ca e cazul sa faca un pas in spate, ca nu se potriveste acolo etc....La Arges nu simte? E atat de evident ce se intampla, trebuie doar sa se uite la clasament. Acest antrenor ar merita un premiu pentru cum sa duci direct in B o echipa pe care ai preluat-o cand juca pentru intrarea in play-off! Retrogradarea e garantata, Argesul fiind singura echipa din subsolul clasamentului care nu are practic antrenor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează