FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Corespondență din Antalya Marius Croitoru, „meci” cu jurnaliștii la amicalul din Turcia » Botoșani, doar egal cu o echipă de liga a 3-a

FC Botoșani a remizat cu Siirt Il Ozel Idare Spor, echipă din liga a 3-a turcă, 2-2, moldovenii fiind conduși cu 2-0. +7   FOTO
FC Botoșani a remizat cu Siirt Il Ozel Idare Spor, echipă din liga a 3-a turcă, 2-2, moldovenii fiind conduși cu 2-0.

Articol de , - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 18:55 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 19:47

FC Botoșani a remizat cu Siirt Il Ozel Idare Spor, echipă din liga a 3-a turcă, 2-2, moldovenii fiind conduși cu 2-0. Enervat de prestația echipei sale, Marius Croitoru s-a luat de reprezentanții presei, pe care i-a interzis la următoarele jocuri amicale.

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și cameramanul Cristi Roșu se află în Turcia și transmit zilnic cele mai noi informații din cantonamentele echipelor românești. 

FC Botoșani s-a făcut de râs în primul amical al iernii, doar 2-2 cu Siirt Il Ozel Idare Spor, formație din liga a 3-a turcă. Moldovenii au fost conduși, 2-0, dar au revenit prin reușitele lui Mihai Roman I și Șeroni. 

13 „focuri” cu Andrei Ivan » Secretele vârfului: adversarul care îi dă coșmaruri și pasiunile ascunse
CS Universitatea Craiova
13 „focuri” cu Andrei Ivan » Secretele vârfului: adversarul care îi dă coșmaruri și pasiunile ascunse

Faptul că echipa sa a fost condusă la pauză, 1-2, l-a enervat teribil pe Marius Croitoru, care imediat după ce și-a pedepsit jucătorii, pe care i-a trimis la alergat, și-a descărcat nervii pe reprezentanții presei.

VIDEO Marius Croitoru, supărat pe jurnaliști

Cristian Roșu, operatorul Gazetei Sporturilor, a fost primul pe care Croitoru l-a avertizat că „este la meci pentru a filma jocul, nu reacțiile antrenorului”. Scenele de la pauză, din zona vestiarelor, filmate de ProTV, care se afla în acel moment în spatele uneia dintre porți, l-au făcut pe Croitoru să se răzbune și pe echipa acestora. 

La final, tehnicianul celor de la Botoșani a venit în dreptul celor două echipe de jurnaliști și le-a transmis că la partidele pe care formația moldoveană le va mai juca în Turcia ei nu vor mai avea acces.

Croitoru nu le-a permis nici elevilor lui să vină la interviuri. I-a transmis antrenorului secund: „Nu le dați niciun jucător!”.

+3 FOTO

Marius Croitoru, recidivist în „meciurile” cu presa

Nu e prima dată când Marius Croitoru are contre aprinse cu presa. S-a întâmplat și cu jurnaliștii din Botoșani, în primăvara anului trecut. Atunci, Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, și-a avertizat antrenorul cu privire la comportamentul pe care îl are vizavi de presă. 

„N-ai voie să faci așa ceva! M-a sunat de 5 ori să-și ceară scuze. Le-am zis jurnaliștilor să-l ierte. Timp în care el tot făcea «ham-ham», ca un câine dresat să muște. Sper că a învățat! Dacă face a doua oară la fel, îi pun defect la dosar. Și când se vor aduna, calculez să văd dacă mai e vreo virtute. Dacă nu, du-te-n lumea ta!", a spus Iftime pentru GSP.ro. 

Citește și alte știri din cantonamentele formațiilor de Liga 1: 

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA FC Voluntari, incomodată de vreme și arbitru » Tamaș s-a certat cu centralul la pauză

CORESPONDENȚĂ DIN BELEK „Nutriția? La fel de importantă ca aptitudinile” » Cu nutriționista lui UTA la all-inclusive

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
vaccinist_de_mic
vaccinist_de_mic  •  10 Ianuarie 2022, 20:47

Super veste !!! "Directorul Pfizer anunță că vaccinul adaptat pentru varianta Omicron va fi gata în martie Citeşte întreaga ştire: Directorul Pfizer anunță că vaccinul adaptat pentru varianta Omicron va fi gata în martie " DE CAND ASTEPTAM SI DOZA 4 !!!

observator_federal
observator_federal  •  10 Ianuarie 2022, 20:44

Nea Iftime se preface că nu știe cât de mult simpatizează presa gigistă pe FC Botoșani, pe dumnealui personal și pe Croitoru... ProTV a dat un rezumat al meciului lor cu turcii, dar "nu a reușit" să dea golul de excepție al lui Vână sau faza antologică a lui Markovic la ultimul gol al Craiovei din amicalul cu ***... (Au difuzat însă "știrea" că lui Marcovic îi plac manelele! " - era de fapt răspunsul lui la întrebarea "Rock sau manele? ", una dintre cele 20 de întrebări din interviu). Confrații de pe online ai ProTV, sport_ro, au scris un articol cu titlu incendiar, "Andrei Ivan încinge spiritele înainte de playoff: Am plâns de bucurie când am eliminat FCSB-ul din Europa!” OMIȚÂND din declarația olteanului tocmai motivul: "Eram motivat când auzeam cât de urât vorbesc despre mine." (cât de urăt vorbeau sulorterii fecesebiști adică, cei din tribune și cei din presa gigistă) . Obsevație pentru Sport_ro și ProTV: când îi citezi toată ziua pe Gigi&Meme, ajungi să (NU) gândești, exact ca ei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

5437383219621001
Popa Dudu Daniel  •  10 Ianuarie 2022, 20:31

L-am cunoscut pe Croitoru la Timișoara,când a antrenat echipa fiului meu,un om devotat total acestui sport(la fel și soția dumnealui).Deseori jurnaliștii, în căutare de senzațional reușesc să dispere pe cei care încearcă să facă din *** bici în fotbalul din RO(cazul Croitoru)!Toate, dar toate emisiunile de fotbal din România sunt de ***,niciodată nu au *** să trateze subiectele cu obiectivitate, în schimb moderatorii tratează subiectele pe bază de prietenii sau de:Cine dă mai mult!!!!@

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează