FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Marius Croitoru dezvăluie când se va despărți de Botoșani: „Atunci va fi timpul să fac o mutare”

Marius Croitoru
Foto: Imago
Marius Croitoru Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 ianuarie 2022 15:41 / Actualizat sambata, 01 ianuarie 2022 15:41

Intrat în ultimele 6 luni cu FC Botoșani, Marius Croitoru (43 de ani), antrenorul moldovenilor, a dezvăluit planurile pe care le are din sezonul viitor

După ce a făcut din Botoșani una dintre cele mai spectaculoase echipe din Liga 1, Croitoru dezvăluie că este în negocieri cu Botoșani pentru prelungirea contractului pe încă 2 sezoane, până în 2024, dar va lua în calcul și eventualele oferte venite din străinătate.

E gata să renunțe la echipă: „Am pierdut 7-8 milioane de euro”
REACȚIE
E gata să renunțe la echipă: „Am pierdut 7-8 milioane de euro”

„Sunt în discuţii cu Botoşani. E un contract pe care l-au pus, îl discutăm, mai sunt anumite clauze şi nu ştiu sincer să spun în momentul acesta, pentru că îmi trebuiesc şi anumite acte pentru a putea face un pas în faţă, mă refer la licenţa PRO. 

De teamă nu am teamă de nimeni şi aş putea să fac un pas în faţă, dar consider că în momentul acesta aş putea să mai stau la Botoşani. Probabil dacă va veni o ofertă bună din străinătate mă voi gândi, dar în momentul acesta primul lucru pe care îl iau în calcul este Botoşani”, a declarat Marius Croitrou potrivit Telekom Sport.

Marius Croitoru: „Îmi doresc la un moment dat,  să fac pasul la o echipă de tradiţie din România”

Antrenorul a vorbit și despre posibilitatea să antreneze la alte echipe din Liga 1, Croitoru dezvăluind că sunt 2 formații de tradiție pe care ar dori să le antreneze pe viitor, fără să le numească însă.

„Da, sunt două echipe de tradiţie pe care mi-ar plăcea să le antrenez. Nu aş vrea să dau nume, nu aş vrea să se interpreteze, dar îmi doresc la un moment dat, ca orice antrenor tânăr, să fac pasul la o echipă de tradiţie din România. 

Dar deocamdată sunt la Botoşani, am contract până în vară, există posibilitatea în proporţii mari să semnez tot cu Botoşani, pe doi ani. După aceşti doi ani de zile... vreau să rămân cel mai longeviv antrenor din România, înseamnă că închei cinci ani, probabil atunci va fi timpul să fac o mutare.Toate la timpul lor”, a mai adăugat Marius Croitoru.

Marius mai stă măcar 2 ani. Am un contract pe 2 ani cu el. Eu cred că proiectele sănătoase se fac pe termen lung și ai nevoie de timp, răbdare. Țin ca el să rămână la noi, i-am citit filosofia. Am semnat un contract, este adevărat că rezultatele țin antrenorii, dar nu sunt așa disperat să ne dăm foc la valiză după un rezultat. 

Eu îi garantez încă 2 ani la Botoșani, să văd cât poate el. La un moment dat, dacă face performanță la Botoșani, va primi o ofertă de nerefuzat
-Valeriu Iftime, președinte FC Botoșani la Digisport

Citește alte știri din Liga 1:

„Ții cu Dinamo sau Rapid?” » Răspunsul lui Lobonț + Cum îl „bastona” Mircea Lucescu: „Ne dădea și niște chei extraordinare”

Unde și-a petrecut Gigi Becali revelionul: „Așa trebuie să facă toți creștinii, măcar 5 minute”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  02 Ianuarie 2022, 08:26

Da ceva limbi straine diclesti ????? Asta pana sa discutam de pro...etc...etc...

dora
dora  •  01 Ianuarie 2022, 20:28

Eu cred că băiatul ăsta se cam plafonează la Botoșani. Cred că are nevoie de o nouă provocare, gen CraioOlguta sau Sepsi!

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  01 Ianuarie 2022, 18:16

Până nu ia Pro-ul, nu pleacă în străinătate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează