FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

E gata să renunțe la echipă: „Am pierdut 7-8 milioane de euro”

FOTO: Raed Krishan (GSP)
FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 16:17 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 16:56

După ce a anunțat schimbări majore în iarnă, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, vorbește despre banii pe care i-a pierdut în fotbal.

Omul de afaceri a dezvăluit că are pierderi de 7-8 milioane de euro și că ia în calcul să vândă clubul din Moldova, fiind nemulțumit de situația din fotbalul românesc.

FCSB, „terorizată” de un patron din Liga 1 » Becali: „M-am enervat acum, îmi bat joc de ei!”
FCSB
FCSB, „terorizată” de un patron din Liga 1 » Becali: „M-am enervat acum, îmi bat joc de ei!”

Valeriu Iftime, gata să renunțe la FC Botoșani: „Am pierdut 7-8 milioane de euro”

„Nu am spus că sunt gata să vând ca să mă aflu în treabă. Nu a fost o replică spusă la nervi. Până la urmă, ce pot să fac mai mult? Pentru a oferi spectacol comunității trebuie să ai stadion. Dacă nu ai, intri în fundătură.

Liga și Federația sunt într-o bâjbâială nebună cu VAR-ul. Sunt niște greșeli de arbitraj impardonabile. Toate astea mă fac să cred că nu am soluții. Dacă nu am, de ce să mai stau aici? Eu într-o lume normală, cu echipe în cupele europene, cu stadioane frumoase, cu VAR. Fotbalul crește și acolo am soluții.

Simt momentul în care apare o fisură. Am vreo 7-8 milioane de euro pierdute. Dar nu asta e problema. Dacă stai să calculezi câți bani ai băut sau cu ce ai cumpărat case și mașini... În fotbal, am creat niște bucurii, dar totul costă. Am venit să fac fotbal, nu să câștig. Am vrut să ieșim din sintagma: «Uite-i și pe ăștia de la Botoșani. Are cine retrograda» sau «Ce caută ăștia în Liga 1 sau în cupele europene?»”, a spus Valeriu Iftime, potrivit digisport.ro.

VIDEO Dragomir: „Budescu trebuie să se ducă la Petrolul sau la Sibiu”

Citește și: 

Patronul din Liga 1 care nici nu vrea să audă de Mutu la națională: „Încă o petardă. Trebuie să fie la munca de jos!”

Dumitru Dragomir n-are dubii: „FRF a angajat selecționerul, astăzi cred că-l anunță”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
remarque
remarque  •  24 Decembrie 2021, 10:54
Postat de mahdi pe 23 Decembrie 2021, 21:06

@gazistu - o echipa ca Botosani are in jur de 4.5-5 mil buget pe sezon , din care se scad drepturile de televizare si sponsorii ~3 mil , ramane cu o pierdere de 1.5-2 mil pe an. Sunt de 8 ani in liga 1 deci pierderi intre 12 si 16 milioane , din suma asta poti sa scazi 5 mil vanzari de-a lungul timpului si ajungi exact la ce a zis omul ca a pierdut daca are 4.5 mil buget, daca nu , chiar mai mult.

mai are si niste sponsori care pun ceva maruntis la buget, dar in mare s-ar putea sa aveti dreptate. Desi ma gandesc ca o parte din cele 7 milioane or fi in ceea ce se numeste active. Adica jucatorii Botosaniului. In orice caz nu-l plang pe Iftimie.

fibra
fibra  •  24 Decembrie 2021, 09:55

Oameni mari si se alinta ca pupezele. Chiar crezi ca e cineva cu ceva minte care sa cumpere intr-un fotbal penibil?

cj1960i
cj1960i  •  24 Decembrie 2021, 07:00
Postat de gazistu pe 23 Decembrie 2021, 20:27

SI sutele de mii de euro primite de la BECALI, pe gloabele: Morutan, Soiledis, Oaida, Miron, Harut, etc ???? pe astia i-a luat Gigi gratis???

Cat a primit pt. Miron?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează