FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Ultimul eșec poate aduce un șoc în Liga 1: „Nu se mai poate! Trebuie schimbat ceva, poate antrenorul. Am inițiat o discuție”

FC Hermannstadt a fost învinsă de U Cluj, scor 0-1, iar Marius Măldărășanu (47 de ani) ia în calcul să părăsească formația sibiană.  / FOTO: Imago
FC Hermannstadt a fost învinsă de U Cluj, scor 0-1, iar Marius Măldărășanu (47 de ani) ia în calcul să părăsească formația sibiană. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 19:33 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 19:50

FC Hermannstadt a fost învinsă de U Cluj, scor 0-1, iar Marius Măldărășanu (47 de ani) ia în calcul să părăsească formația sibiană. 

Hermannstadt a rămas fără victorie în cele 7 meciuri din anul 2023. Antrenorul Marius Măldărășanu crede că echipa are nevoie de un șoc și nu exclude varianta demisiei.

Brazilianul Eric a revenit în Liga 1 » Prezentat de pretendenta la titlu: „Abia aștept să sărbătorim un nou trofeu!”
CONTRACT
Brazilianul Eric a revenit în Liga 1 » Prezentat de pretendenta la titlu: „Abia aștept să sărbătorim un nou trofeu!”

Marius Măldărășanu: „Am inițiat o discuție cu cei din conducere”

„Este foarte greu. Am stat și m-am gândit. Am inițiat și o discuție cu conducerea, pentru că până la urmă trebuie să schimbi ceva. Acum, nu știm ce urmează, vedem. Nu vreau să vorbesc la cald. La cald, poți lua decizii, pe care le poți regreta. E clar că ceva trebuie să se schimbe, că se schimbă antrenorul, că se schimbă atitudinea jucătorilor...

Nu se mai poate, deja suntem jos în clasament. Chiar dacă după înjumătățire vom fi foarte apropiate una după cealaltă, însă, când ai niște puncte în clasament, contează în abordarea jocurilor”, a spus Marius Măldărășanu, potrivit digisport

Marius Măldărășanu, după Hermannstadt - U Cluj 0-1

„Din păcate, am pierdut. Două reprize total opuse. Prima repriză e cea mai proastă repriză făcută de noi în acest campionat. Am fost temători, am stat foarte jos. Aveam superioritate numerică exagerată în raport cu atacanții lor. Asta îmi arată teamă. Jucând acasă, trebuia să împingem sus cu mijlocașii. Asta s-a întâmplat în repriza a doua.

A venit acea acțiune individuală, s-au temut să nu facă fault și s-a ajuns să se marcheze. În a doua repriză am schimbat, am pus presiune, am câștigat multe dueluri. Au fost situații bune, dar golurile fac diferența. Ei au marcat, noi nu. Este greu de gestionat această situație. Nu ne revenim. Avem o pasă proastă.

Trebuie să trecem peste, ne dorim asta, dar ei trebuie să înțeleagă că, deși punctele se vor înjumătăți, deja este prea mult. Totul trebuie să vină în primul rând de la ei. Nu îmi explic de ce jucăm după ce primim gol și nu jucăm de la început așa, mai ales că jucăm acasă”, a fost analiza făcută de Marius Măldărășanu. 

Măldărășanu, antrenorul-revelație din prima parte a sezonului

Nou-promovata Hermannstadt, cu Marius Măldărășanu pe bancă, a fost revelația primei părți a sezonului. Sibienii au stat pe loc de play-off până în momentul pierderii celor 9 puncte, din cauza problemelor financiare.

Din acel moment, echipa s-a prăbușit total. În cele 7 partide disputate în anul 2023 a strâns doar două puncte.

Ultimul eșec poate aduce un șoc în Liga 1: „Nu se mai poate! Trebuie schimbat ceva, poate antrenorul. Am inițiat o discuție”

Marius Măldărășanu a fost desemnat „Antrenorul lunii septembrie” în ancheta Gazetei Sporturilor.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FC Hermannstadt - U Cluj 0-1 » Istvan Kovacs a salvat brigada lui Colțescu! Două decizii cruciale la Sibiu

Dinamo poate rata play-off-ul și cu două victorii » Calcule complicate în Liga 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
johny2003
johny2003  •  28 Februarie 2023, 22:52
Postat de cpt.ahab pe 28 Februarie 2023, 20:02

Totul s-a rupt în momentul depunctării. Dezamăgirea a fost mare.

E la fel ca la "doar dinam0 in B", cade in C! Asta in cazul cind nu dispare de tot! )))))

johny2003
johny2003  •  28 Februarie 2023, 22:49
Postat de gimiskutze pe 28 Februarie 2023, 20:30

Criza de poze? ce cauta Neagoe la acest articol? off off, de tot prazu'! :)

De-ale gesepistilor! ))))

johny2003
johny2003  •  28 Februarie 2023, 22:48

Ce bine seamana Ovidiu Sabau cu ne-Neagoe in poza gesepistilor! )))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează