FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 3-0

Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a dat de pământ cu Dinamo: „N-au contat” + mesaj pentru galeria „câinilor”

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt +10   FOTO
Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 20:58 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 21:29

Hermannstadt - Dinamo 3-0. Marius Măldărășanu (48 de ani), antrenorul sibienilor, a oferit prima reacție după ce echipa sa a zdrobit-o pe Dinamo, în prima etapă din play-out.

Antrenorul și-a lăudat echipa după acest succes categoric și a precizat faptul că adversarul nu a contat pe contre. Măldărășanu a ținut să remarce și galeria „câinilor”, prezentă în număr mare la Sibiu, în ciuda poziției din clasament.

Ce s-a întâmplat în fața galeriei, imediat după Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit în evidență
Hermannstadt - Dinamo
Ce s-a întâmplat în fața galeriei, imediat după Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit în evidență

Marius Măldărășanu, după Hermannstadt - Dinamo 3-0: „Am încercat să-i surprindem”

„Am încercat să-i surprindem ca agresivitate, dar a fost mai mare din partea lor. Au făcut multe faulturi la limită, dar noi ne-am descurcat foarte bine din punct de vedere defensiv. Apărătorii și-au făcut treaba, ne așteptam ca Dinamo să fie foarte periculoasă pe contraatac, însă n-a contat.

Am făcut o primă repriză foarte bună, iar a doua a fost gestionată exact așa cum trebuia. Sunt trei puncte foarte importante, felicit băieții, dar și suporterii. Vreau să spun că m-a impresionat galeria lui Dinamo”, a spus Măldărășanu, la Prima Sport.

+6 FOTO

În urma acestui succes, Hermannstadt este pe locul 2 în play-out, cu 23 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe 14, cu 15, și poate coborî din nou pe loc direct retrogradabil, în cazul în care Voluntari se va impune pe terenul celor de la UTA Arad.

Pentru sibieni urmează duelul din deplasare cu Voluntari, care va avea loc după pauza echipelor naționale. De cealaltă parte, Dinamo va primi vizita celor de la Petrolul Ploiești.

Nu m-am gândit la faptul că putem conduce cu 3-0 la pauză, am fost foarte montat, mai puteam da goluri, am mai avut ocazii, dar importante sunt punctele.

Ele ne aduc liniștea, dacă Dinamo câștiga venea la două puncte și automat ne temeam.

- Ianis Stoica, atacantul lui Hermannstadt

VIDEO. FC Hermannstadt - Dinamo » Galeria câinilor, în număr mare pe stadionul din Sibiu

Citește și alte știri:

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”
REUNIRE
Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”
„Tricolorii” au primit mingea oficială de la EURO 2024. Imagini de la primul antrenament
EURO 2024
„Tricolorii” au primit mingea oficială de la EURO 2024. Imagini de la primul antrenament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  18 Martie 2024, 07:20
Postat de Sofocles pe 17 Martie 2024, 22:03

Măldărășanu nu are dreptate! Hermanstadt a jucat foarte dur! Revedeți partida, au jucat in adversar de fiecare data! Diferența a făcut-o Hațegan care nu a dat niciun fault pentru Dinamo tot meciul! Totul a fost, cu câteva excepții, dat in favoarea lui Hermanstadt! Arbitraj hoțesc a lui Hațegan!...In rest felicitări sibienilor, au fost mai prezenți in careul lui Dinamo, care a jucat enervant cu pase numai înapoi! Rezultatul in aceasta lumina a fost unul corect! Dar repet, revedeți partida! Hermanstadt a faultat foarte mult in prima repriza dar Hațegan a fost pe invers! Si la golul anulat, faultul a fost evident, dar Hațegan parca avea o batista cu bani pe ochi! Arbitri distrug fotbalul romanesc!!

Corect comentariul!... Tot ce s-a dat la joc, la mijlocul terenului a fist într-o singură direcție, numai pentru Hermanstadt! Sunt detalii care într-un joc cu echipe cu interese apropiate, care vizează punctele puse în joc contează foarte mult!.... Hațegan a împins pe Hermanstadt spre careul dinamovist, închizând ochii la multe atacuri pe piciorul adversarului, dar a permis și multe atacuri cu corpul și împingeri sancționabile!..... Dinamo a greșit nepermis de mult în careu, gafe incredibile, din aceasta cauza! Au pierdut aproape toate duelurile, și atunci rezultatul la pauză a fost unul firesc! Diferența a făcut-o greșelile succesive făcute de dinamoviști mai ales în careu! Așa e când joci cu frică, fără să pui probleme adversarului in careul său! Dar Hațegan a influențat prin maniera sa de arbitraj un rezultat nedrept și nereal. Hațegan face parte din trupa de folcloriste in negru ale lui Deaconu Brichetă, cu siguranță!

gheorghe
gheorghe  •  17 Martie 2024, 23:09
Postat de creeperno534 pe 17 Martie 2024, 22:39

N-au contat sau n-a contat?

,,ne așteptam ca Dinamo să fie foarte periculoasă pe contraatac, însă n-a contat.''....în titlu se face referire la jucători...

gheorghe
gheorghe  •  17 Martie 2024, 23:05
Postat de creeperno534 pe 17 Martie 2024, 22:39

N-au contat sau n-a contat?

Despre echipă vorbește, ,,dânsa" n a contat...e greu cu cuvinte , mai ușor cu poze , eventual și colorate , nu i asa ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează