FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbalistul de „națională” care vrea să ajungă la FCSB: „E cea mai mare echipă din România!”

Marius Marin are două prezențe la echipa națională de tineret a României // sursă foto: frf.ro
Marius Marin are două prezențe la echipa națională de tineret a României // sursă foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 10:58

Marius Marin (21 de ani), mijlocaș central în Serie B, la Pisa și proaspăt debutant în echipa națională de tineret, spune că își dorește să ajungă la FCSB. Totuși, fotbalistul nu caută să facă acest pas în viitorul apropiat.

Normal că mi-ar plăcea să joc la Steaua. E cea mai mare echipă din România. Niciodată să nu zici niciodată. Am văzut acum că la Steaua s-a întors și galeria. Îmi aduc aminte că oriunde juca Steaua era stadionul plin. Oricum, momentan sunt bine aici unde joc, nu mă gândesc la o revenire în România prea curând”, a dezvăluit Marin pentru Prosport.

Romario Benzar îl încurajează: „Se potrivește acolo”

Fundașul dreapta trecut pe la FCSB, Romario Benzar (28), îl sfătuiește pe Marin să aleagă echipa finanțată de Gigi Becali.

„Marius se potrivește acolo, că e tânăr, ceea ce se caută la Steaua. Și la Steaua e bine pentru că mereu joci în cupele europene. Ăsta e un avantaj uriaș”, spune Benzar, care evoluează în prezent la Perugia, pentru sursa citată.

Cine este Marius Marin

Marius Marin este un mijlocaș central „școlit” în România, la Poli Timișoara și ulterior la ASU Poli, de unde a plecat la echipa de tineret a lui Sassuolo, în 2016.

Anul trecut, Marin a fost convocat în premieră la echipa națională de tineret a României de către Mirel Rădoi. Debutul acestuia a fost nefericit: a intrat în minutul 84 al meciului România - Ucraina (3-0) și a văzut cartonașul roșu după un singur minut! Marius a evoluat și împotriva Irlandei de Nord, timp de 72 de minute, în remiza albă (0-0) din 19 noiembrie 2019.

Fotbalistul de „națională” care vrea să ajungă la FCSB: „E cea mai mare echipă din România!”
Marius Marin

În urmă cu o lună, presa din Italia a scris că Torino, echipă din Serie A, este interesată de serviciile mijlocașului român. Atunci, în exclusivitate pentru GSP.ro, Marin a spus că „Îmi doresc foarte mult să joc în Seria A, este campionatul în care am visat să joc de mic. Pentru mine ar fi o oportunitate foarte mare”.

300.000 euroeste cota de piață a lui Marius Marin, conform Transfermarkt

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ilie Poenaru joacă tare cu Bogdan Vintilă: „Am stat și am analizat foarte mult. Îmi doresc să antrenez FCSB”

Avantaj FCSB în lupta cu CFR Cluj și Craiova! Pe ce mizează Gigi Becali și Bogdan Vintilă în finalul sezonului din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  16 Mai 2020, 13:54

Imbecilul ăsta nu-i ăla care a luat roșu la 5 minute după ce a debutat la tineret ? Dacă-i așa ... să meargă la bifisici , că oricum , numai idioți caută Ciobandante ...

144052523808545
Gabriel Truta  •  16 Mai 2020, 13:54

Să-i spună cineva că Steaua joaca in liga a IV a ......

valahu1950
valahu1950  •  16 Mai 2020, 13:28

E cu capul, clar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează