FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

Marius Niculae a aruncat pe jos banderola de căpitan!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Antrenorul Ioan Andone a decis să-l schimbe pe căpitanul Marius Niculae în minutul 63 al partidei cu Universitatea Cluj, la scorul de 4-2 pentru clujeni. Locul acestuia a fost luat de Ionel Dănciulescu.


Marius Niculae a ieşit de pe teren într-un cor de fluierături ale suporterilor dinamovişti, iar după ce a dat noroc cu Ioan Andone acesta a aruncat banderola de căpitan. Arbitrul partidei Alexandru Deaconu nu a permis reluarea jocului pînă cînd un jucător al cîinilor nu a preluat bandelora. Aceasta a fost luată de Dănciulescu, căruia i-a fost pusă o bandă adezivă, pe post de banderolă!

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
micky_armand
micky_armand  •  28 August 2010, 16:06

Eu unul m-am saturat sa-l tot vad pe ametitul ala de GOIAN prin echipa asta! Dupa anumite perioade de timp iese si el la rampa cu cate o gafa de proportii, cum a fost cea din meciul cu rapid, cand am pierdut camionatul !Si uni se se mai pot increde in jocul lui ... Chiar nu inteleg, a avut parte de prea multe sanse, mai multe decat alti jucatori, dar ... tot nimic, pt. ca este el insusi nimic ca si fotbalist !Mi-e scarba ...

jabba_iancu
jabba_iancu  •  28 August 2010, 16:00

da mai sa fie ziaristi de o lei! de unde? eu chiar ma fandeam ca osa izbucneasca un mega- conflict in Stefan cel Mare si cand colo bietul om a dat banderola mai departe si a cazut pe jos!daca era asa de nervos cum ziceti voi i-o dadea de cap lui Andone....vai mama voastra!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  28 August 2010, 14:58

Samuila ala a scris ca banderola a stat minute in sir pe jos.Danciu a declarat ca lumea sa nu se mai ia dupa toti idiotii...dupa care acelasi Samuila a dat-o la intors.Nu fiti suparati dinamovistilor,astia n-au jucat fotbal,au vazut banderola doar la televizor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează