FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Niculae, despre marele atu al lui Teja în comparație cu Dică: "Mihai știe cum să procedeze"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 17:34

Gigi Becali l-a confirmat astăzi oficial pe Mihai Teja (40 de ani) la FCSB. Marius Niculae îl avertizează pe fostul tehnician de la Gaz Metan în privința patronului roș-albaștrilor.

"Este un antrenor foarte bun, un tip foarte calculat, iar echipele sale joacă un fotbal ofensiv. De multe ori le zicea fundaşilor să plece la fel cum se întâmplă la Barcelona, la Real Madrid. Chiar glumeam şi îi spuneam că noi nu avem asemenea jucători. Teja a crescut pe lângă Mircea Rednic, a fost secund şi la Steaua.

Este o alegere foarte bună din punctul meu de vedere, este un antrenor tânăr cu o şcoală bună şi poate avea rezultate bune la FCSB. Domnul Becali nu se va schimba niciodată, dar Mihai ştie cum să discute cu Gigi Becali şi va şti cum să-l convingă să nu mai facă greşelile pe care le-a făcut în trecut", a declarat Marius Niculae la TV Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI:

INTERVIU EXCLUSIV Mihai Teja, dezvăluiri în premieră: "M-am retras din cauza unei boli rare la inimă, dar n-am avut bani de operație"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Decembrie 2018, 10:50

Mira-ma-s ca Becali se va schimba si ca Teja isi va impune punctul de vedere! Chiar nu a inteles, inca, toata suflarea fotbalistica din Romania ca FCSB nu si-a schimbat "antrenorul"? El a ramas, in continuare, acelasi inconfundabil... George Becali!

samertx
samertx  •  26 Decembrie 2018, 20:04

Și Teja are „ un mare atu” ? Dar cine n-are, tovarăși?

stelbz
stelbz  •  26 Decembrie 2018, 19:10

Va fi un risc asumat de Becali....., in conditiile in care in play-off trebuie sa invingi pe CFR in ambele partide pentru a spera la campionat.... Becali vrea sa castige campionatul cu antrenori care au clasat echipele lor dupa cele 21 de etape pe locurile 8(Teja) sau 12(Alexa). Cred ca alegerea cea mai buna ar fi fost Ed. Iordanescu, in lipsa lui D. Petrescu, Olaroiu etc. Gaz Metan(cu Teja) a avut un start f. bun, dar in etapele 21, 20, 16, 17, 18 nu a mai obtinut victorii, cobarand echipa din grupa play off. Nu mai spun de rezultatele obtinute de Alexa la Calarasi ! Va fi un mare risc !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează