FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 21:00 GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

Marius Niculae dezvăluie secretul pentru cîștigarea meciului cu Steaua: "O victorie ne poate salva sezonul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2015 11:49

Marius Niculae este dinamovist de cînd se știe, iar meciul de duminică împotriva Stelei va reprezenta un nou episod în care el va fi actor principal într-un derby.

"Săgeată", 34 de ani, a prefațat "unicul derby" despre care spune că va lupta pînă la ultima picătură de transpirație.

"Nu suport să aud declarații de genul că ne așteaptă o partidă dificilă împotriva unui adversar motivat. Nu mi-a fost frică nici cînd eram copil, nu mi-e teamă nici acum de-un derby cu rivalii de-o viață. Putem să cîștigăm sau putem prinde o zi nefericită, însă suporterii trebuie să vadă determinare. Locul ocupat în clasament contează mai puțin cînd vine vorba de derby", a spus Niculae, conform site-ului oficial al lui Dinamo.

Căpitanul "cîinilor" consideră că secretul unei victorii în fața marii rivale este ca toată "echipa să joace cu inima".

"O victorie în derby poate salva un sezon modest și, în același timp, poate fi un nou început pentru toți dinamoviștii. Cum se cîștigă un derby? Cu inima! La Dinamo m-am apucat de sport, la Dinamo am crescut și am făcut performanță. Pentru mine, Dinamo este viața mea cu multe bucurii, cu dezamăgiri, dar cel mai important cu mentalitatea de învingător în care am crescut.

Dinamo m-a învățat să nu păcălesc fotbalul, să nu-i trădez pe suporteri indiferent dacă din tribune se mai aud nemulțumiri după un rezultat nefavorabil. Am crescut de mic în peluza alb-roșie, de-acolo voi urmări meciurile echipei mele de suflet și după ce mă voi lăsa de fotbal!", a mai adăugat Niculae.

Derby-ul Dinamo- Steaua se va juca duminică, pe Arena Națională, de la ora 21:00, în direct pe Digisport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Echipele probabile:

Dinamo: Tr. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, St. Filip - Elhamed, M. Cristescu - C. Matei, Alexe, Grozav - M. Niculae
Rezerve: Naumovski, D. Rotariu, Bilinski, Fai, Nedelcearu, Gavrilă, V. Lazăr

Steaua: Arlauskis - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Țucudean
Rezerve: V. Cojocaru, Luchin, L. Filip, G. Iancu, N. Stanciu, Breeveld, Enceanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maryan_ro83
maryan_ro83  •  02 Mai 2015, 14:27

Bravo, Dinamo!.. O victorie va salveaza sezonul... Din Cupa Romaniei eliminati, din cupa Ligii eliminati, in campionat pe locul 8, in Europa absenti.. si voi va salvati sezonul???? :)))))) ce sa zic... Felicitari, Dinamo!!!! :))))))) Copiii danezi de 5-6 ani deja viseaza cum la Under 17 vor da 7-8 boabe singurei echipe din Europa care joaca sistem 1-0-4-2, ca aparare nu are :)))))) Maine Dinamo vrea sa bata STEAUA? Frumos!!!! :)))))) Cate dati??? 4-5???? :)))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close