FOTBAL  »  Superliga  »  CS DINAMO

EXCLUSIV Marius Niculae, prezentat oficial la CS Dinamo: „Nu m-a căutat absolut nimeni de la echipa din prima ligă! Dacă ei cred că sunt și buni conducători...”

Marius Niculae (39 de ani) a acceptat să i se alăture lui Ionel Dănciulescu (44 de ani), în proiectul de la CS Dinamo.
Marius Niculae (39 de ani) a acceptat să i se alăture lui Ionel Dănciulescu (44 de ani), în proiectul de la CS Dinamo.

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2021 21:29 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 21:56

Marius Niculae (39 de ani) a acceptat să i se alăture lui Ionel Dănciulescu (44 de ani), în proiectul de la CS Dinamo. 

  • Academia CS Dinamo nu are o legătură directă cu formația din Liga 1, deși Ionel Dănciulescu, cel care se ocupă de partea tehnică, a declarat că fosta lui echipă va avea întâietate în recrutarea celor mai talentați mici fotbaliști.
  • CS Dinamo este un proiect la nașterea căruia a luat parte ministrul de Interne Marcel Vela, în finalul anului 2020.

Marius Niculae, fostul golgeter al lui Dinamo, a acceptat să se alăture Academiei de Fotbal CS Dinamo, în calitate de expert în zona antrenamentelor individualizate. „Săgeată” a explicat decizia într-un interviu exclusiv acordat Gazetei. 

Marius Niculae, la CS Dinamo: „Nu m-a căutat nimeni de la prima echipă”

„Fac individualizare cu ăia mici. Practic, lucrez gratis, îți dai seama. Am zis să fac o chestie pentru Danciu, pentru copii, câteva ore, de drag. De la Dinamo, echipa din prima ligă, nu m-a căutat absolut nimeni. Oricum, lucrurile nu stau chiar roz acolo, nu cred că se gândeau la mine. Având în vedere situația financiară, sportivă, tot, este o mare problemă acolo. Nu-mi dă prea mari speranțe. OK, te salvezi de la retrogradare acum, dar la anul ce faci? Ajungi tot aici, tot în zona asta. Aaa, se așteaptă un miracol, un investitor-minune.

Să ajungă Clinceniul să aibă 3-0 în Ștefan cel Mare în minutul 17, cu gol din corner, nu-ți oferă niciun viitor. Iar în play-out se va juca pe viață și pe moarte, trebuie să aduni fiecare punct. Trebuie să fii concentrat sută la sută, iar toți vor dori să ia și pielea de pe tine. Nu știu dacă ar fi un miracol ca Dinamo să se salveze, mai sunt și alții în situații grele. Problema la Dinamo e că nu există liniște”, a declarat Marius Niculae, pentru GSP.ro.

Marius Niculae, prezentat oficial la CS Dinamo: „Nu m-a căutat absolut nimeni de la echipa din prima ligă! Dacă ei cred că sunt și buni conducători...”
Marius Niculae

Marius Niculae: „La Dinamo nu s-au adus profesioniști!”

„Acum e politica oamenilor care conduc Dinamo, cei din galerie, din PCH, din DDB, care au investit niște bani, au împrumutat clubul, mai departe dacă ei cred că sunt buni conducători... Dar fiecare e bun pe domeniul lui. Ei sunt foarte buni la organizarea suporterilor, să pună în scenă coregrafii, poate că la conducerea clubului ar trebui să fie niște specialiști. 

Dar nu mă bag, nu m-a căutat nimeni, îmi pare rău de situația clubului. Și-mi pare rău că nu s-au adus profesioniști la club! Uite, și la juniori, foarte mulți copii de valoare pleacă fiindcă nu sunt profesioniști, sunt puști care vor să crească. Nu se mai aduc jucători străini de valoare. Vin doar cei pe care să-i bage Dinamo în formă! Or tu ai nevoie de oameni care să intre imediat și să-ți aducă victorii. Dar dacă nu sunt bani, nu poți judeca”, a mai spus Marius Niculae. 

A ajuns un club de talia lui Dinamo să fie cumpărat de unul pe care nu-l știe nimeni! Și când vinzi o casă, îți dă celălalt o garanție, apoi, dacă nu aduce toți banii, nu i-o dai!
- Marius Niculae

VIDEO El e jucătorul care i-a făcut viața un calvar lui Marius Niculae: "Aveai impresia că am fost la poliție și m-au bătut! Meciurile contra lui erau un chin"

Citește și alte știri despre Dinamo:

Detaliul care îi alarmează pe dinamoviști: „Situația devine dramatică, nu știu cine îi mai salvează acum”

Suporterii dinamoviști, după cele mai recente datorii: „Să plătească jucătorii rata la ANAF, în loc să dea bani la lăutari” + Gestul lui Dănciulescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
parpalache
parpalache  •  13 Aprilie 2021, 10:53

Ca jucator,a fost un jucator bun!Dar ce il recomanda ca conducator?Faptul ca bea?Ca/ cu Tamas?

di.canio
di.canio  •  13 Aprilie 2021, 08:25

Pfffff , ce ghinion! Sporting Lisabona se pregătea sa îl sune pentru postul de masc0ta la club!

cirus11
cirus11  •  13 Aprilie 2021, 02:20
Postat de demadridal_cielo pe 12 Aprilie 2021, 23:26

:))))))) SIMPATICULE..BADEA N-AR RECUPERA NIMIC...ESTI FIX PE INVERS..DACA DINAMO RETROGRADEAZA IN B..ASOCIATIA LUI BADEA -ACTIONARA CU 7 LA SUTA IN DINAMO LUI NEA GOE SI DETINATOAREA DREPTULUI DE FOLOSINTA A...ETC ? PIERDE TOT... SI TOTUL REVINE LA CS DINAMO. RENEGOCIAZA TOT.

Ok, nu zic ca nu ai dreptate, situatia este insa la fel de grava dpdv al palmaresului... mai ales daca echipa care retrogradeaza continua sa joace.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează