FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae se ia de fanii lui Dinamo: „Preferă protestele în loc să vină la stadion” + Mesaj pentru Rednic: „Să lase condițiile și să revină”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 19:54

Fost atacant la Dinamo, Marius Niculae îi ceartă pe fanii „câinilor” care au mers aseară la hotelul lui Ionuț Negoiță și au scandat împotriva patronului dinamovist. De asemenea, „Săgeată” îl susține pe Mircea Rednic, căruia îi cere însă să renunțe la condiții.

„Nu credeam că se va întâmpla așa ceva la Dinamo. Prefer protestele civilizate, cu batiste albe, nu cu asemenea lucruri. Ei preferă astfel de proteste în loc să vină la stadion. Sunt momente grele pentru clubul Dinamo.

Nici rezultatele nu sunt cum trebuie. Clubul își pierde identitatea. Suporterii adevărați ai lui Dinamo nu fac lucruri de genul ăsta. Aici au fost duse la extrem.

Până nu se face un proiect serios, nu e lăsat un antrenor să lucreze un timp îndelungat, n-au cum să reușească. Și noi am crescut pe lângă oameni ai căror fani eram. Așa au mers lucrurile la Dinamo”, a zis Marius Niculae la TV Digi Sport. 

...despre Rednic: „El începuse un proiect, dar nu a fost lăsat să-l continue. Forma până la urmă o echipă serioasă. În criză de timp și rezultate a ales modalitatea de a aduce mulți jucători. Pentru că la Dinamo presiunea rezultatelor e mare. Suporterii nu mai au răbdare. Eu cred că era pe un drum bun. Vedeam ceva schimbat în bine. Am văzut că ar vrea să revină. Dar nu e normal să vină doar cu niște condiții, cum e cea prin care să plece Bălănescu. Vii dacă vrei să ajuți, dar fără condiții

CITEȘTE ȘI:

Dezvăluiri din birourile lui Dinamo: Neagoe, ofertat înainte de demiterea lui Mircea Rednic!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
caminero
caminero  •  06 Iunie 2019, 09:17
Postat de calinescu_ pe 05 Iunie 2019, 20:29

MARI REVOLUTIONARI SUNTETI ...!!! CE SA MAI CAUTE REDNIC LA DINAMO ????? EL A VENIT LA DINAMO CU GANDURI NECURATE .....!!! ACUMA VA PLATESTE PE VOI SA-L AJUTATI LA FURAT ....!!!! JOSNICIE MAXIMA ....!!! MAI MARIUS , STAI LINISTIT IN BANCA TA DACA CEVA CONSTRUCTIV NU POTI SA FACI ...!!!!

Băi, tu de multă vreme te dai dinamovist, dar ești doar un troll obosit. *** cîntă la masa lu nen'tu Gigi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

416035585491188
Dimache Gelu  •  05 Iunie 2019, 22:28
Postat de calinescu_ pe 05 Iunie 2019, 20:29

MARI REVOLUTIONARI SUNTETI ...!!! CE SA MAI CAUTE REDNIC LA DINAMO ????? EL A VENIT LA DINAMO CU GANDURI NECURATE .....!!! ACUMA VA PLATESTE PE VOI SA-L AJUTATI LA FURAT ....!!!! JOSNICIE MAXIMA ....!!! MAI MARIUS , STAI LINISTIT IN BANCA TA DACA CEVA CONSTRUCTIV NU POTI SA FACI ...!!!!

FUGI IN PIPERA BAH..CLONA.. ESTI DIN TURMA NU DINAMOVISTI

univ_craiova1
univ_craiova1  •  05 Iunie 2019, 21:14
Postat de mariuss72 pe 05 Iunie 2019, 20:59

Ce gunoi, nu degeaba vi se spune cei mai prosti oameni din tara asta. Prosti si plini de ura...

Frate sunt de acord cu tine 60 70% dintre olteni sunt într-adevăr foarte prosti!! Habar nu au ce vor de la viata, ei se cred *** ***li,habar nu au ce înseamnă bunul simt. Zici ca ei au inventat limba romana și tara asta!! Majoritatea sunt psdisti iar de la moartea Craiovei majoritatea prostilor au rămas lângă mititelu sau nu mai au habar de echipa. Se bucura pentru un stadion după încep sa înjure ca de ce nu au făcut altfel stadionul. Ăstora dacă le dai salariu de 4000 lei doar pentru a face o naveta mai îndepărtată ți-ar spune pleacă dracu de aici rămân pe 800 lei lângă casa ce îmi trebuie mie atâta drum!!! Cam asa e olteanul. Asa a fost și cu echipa, când era mititelu toți ca DC primăria nu ajuta ca nu face s.a. Când s-a băgat primăria aaa ca ce faceți pe banii noștri ca ce noi suntem pesedisti!! Dar uita ai *** ca primesc pomana de la stat majoritatea din toată Oltenia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează