FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Marius Niculae și-a anunțat retragerea și trimite săgeți către Rădoi: "Scârțâie planetara"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 19:43

Marius Niculae a împlinit astăzi 35 de ani și a anunțat că se va retrage din fotbal, după ce a rămas fără contract de un an de zile, ultima dată jucând pentru Dinamo.

"Săgeată" a explicat motivele pentru care a luat această decizie. Niculae a vorbit și despre o eventuală carieră de antrenor și a făcut aluzie la fostul antrenor al Stelei, Mirel Rădoi, care n-a putut să se înscrie la cursurile de antrenor din România pentru că nu avea diploma de bacalaureat.

"Am decis că e momentul să renunț la fotbal. Dacă n-am avut ofertă să mai joc la un nivel înalt, cum a fost la Dinamo, am zis că mai bine mă las. Nu-mi pare rău, nu-mi pare absolut deloc. Am avut și accidentările pe care le-am avut, e ca la o mașină mai veche, mai scârțâie planetara, mai bate un rulment și am zis că e momentul să nu mai continui.

Nu știu ce voi face pe viitor, sincer nu mă tentează așa de mult cariera de antrenor, uitați-vă și voi ce se întâmplă cu antrenorii în România, nu există respect pentru ei. Dacă mă voi decide să mă fac antrenor, cu siguranță voi începe în altă parte, poate Portugalia. Oricum, eu am BAC-ul luat", a declarat Marius Niculae.

5 trofee
a câștigat Niculae cu Dinamo: 1 titlu, 3 cupe și o supercupă a României

Marius Niculae și-a început cariera de fotbalist la Dinamo, iar apoi a mai jucat pentru Sporting Lisabona, Standard Liege, Mainz, Inverness, Kavala, Vaslui, Shandong Luneng, Hoverla și Șanliurfaspor.

15 goluri
a marcat Niculae în cele 44 de meciuri la echipa națională

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
1745flo
1745flo  •  16 Mai 2016, 23:36
Postat de antifarisei1 pe 16 Mai 2016, 21:49

Marius Niculae a facut liceul la seral, la "celebrul" Bolintineanu. Prietenii stiu de ce. Asa ca sa o mai lase cu laudele si mistourile.

Bolintineanu e un liceu foarte bun! Radoi ce liceu a absolvit??? Dar Adi Popa, sau Chipciu ce studii au???

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  16 Mai 2016, 23:33

era doar in tratative cu Atletico dar s-a refacut ala cu gatul in ghips.

spinoza
spinoza  •  16 Mai 2016, 23:16

Parca juca la Athletico Textila!?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează