FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI

Marius Niculae spera ca in urma evolutiilor de la Inverness sa revina in nationala Romaniei

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2007 00:00

"Nu am avut evolutii regulate la FSV Mainz in sezonul trecut, astfel ca nu am mai fost convocat la nationala, dar am doar 26 de ani si venirea in Scotia poate face diferenta. Am venit pentru o noua provocare. Cred ca prima liga scotiana este mai puternica din punct de vedere fizic decat Bundesliga, dar pot face fata. Am fost impresionat de oras, de oameni, de club si de tot", a spus Niculae, la prezentarea la Inverness.

Atacantul Marius Niculae si-a exprimat speranta ca semnarea contractului cu Inverness, unde va evolua in urmatorii doi ani, il va ajuta sa revina in nationala Romaniei, informeaza agentia Sportinglife.

Niculae va deveni primul jucator roman care va evolua in campionatul scotian.

"stiu ca Daniel Prodan a semnat pentru Rangers, dar nu a jucat niciodata din cauza unei accidentari, asa ca voi face istorie. Primul nostru meci va fi cu Glasgow Rangers si voi munci mult ca sa evoluez in aceasta partida (n.r . - programata la 4 august), mai ales ca am urmarit la televizor derbiurile Celtic-Rangers", a afirmat Niculae.

Sportinglife noteaza ca Niculae a fost de acord cu o micsorare a salariului sau, pentru a veni la Inverness, iar managerul Charlie Christie este incantat de sosirea romanului. "Sper ca Marius ne poate ajuta sa ajungem la un alt nivel", a afirmat Christie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează