FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae știe ce-i trebuie lui Dinamo ca să se salveze: „Cifrele vorbesc de la sine”

Fostul atacant dinamovist Marius Niculae
Fostul atacant dinamovist Marius Niculae

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 13:56 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 14:49

Fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, crede că echipa are nevoie de achiziții peste media campionatului pentru a se salva de la retrogradare.

Dinamo joacă luni la Botoșani, în derby-ul codașelor Superligii. N-a mai câștigat de 4 luni, are un bilanț dezastruos de atunci, 3 remize 10 eșecuri, și este o candidată certă la retrogradare chiar la primul sezon de la revenirea în Liga 1.

Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!
DINAMO
Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!

Fostul său jucător, Marius Niculae, speră totuși să nu se ajungă acolo. „Dinamo a trecut prin clipe mult mai grele. Acum doi ani era într-o situaţie critică. A reuşit sa renască și ar fi păcat să nu continue într-un trend bun”, a declarat Marius Niculae.

Marius Niculae crede că mercato hibernal bun ar putea fi decisiv

Fostul internațional român a vorbit și despre dificultățile ofensive ale echipei, care are cel mai slab atac din Superliga, cu doar 10 goluri marcate.

„Pe un atacant golurile îl țin în viață. Iar cifrele lui Dinamo vorbesc de la sine”, a analizat Niculae, care crede că mercato hibernal ar putea fi decisiv.

Marius Niculae crede că doar achiziții peste nivelul campionatului pot ajuta

Conducerea a schimbat antrenorul, aducându-l pe Zeljo Kopic în locul lui Ovidiu Burcă. Însă fostul „câine” susține că, indiferent cine-i pe bancă, „Dinamo are nevoie de achiziții de valoare. Trebuie să facă transferuri peste nivelul campionatului ca să fie sigură de salvare", a încheiat fostul „câine”.

Produsul centrului de copii și juniori al clubului din Ștefan cel Mare, Marius Niculae a câștigat un titlu (1999-2000) și 3 Cupe ale României cu Dinamo (2000, 2001, 2012).

VIDEO. Marius Niculae: „Dinamo are nevoie de jucători peste medie pentru a se salva de la retrogradare”

Mai puteți citi:

La 26 de ani, ar putea fi convocat în premieră la națională » FCSB tremură: l-ar pierde o lună, în plin sezon!

Gigi Becali, dat înapoi de staff » Ce atacant din Liga 1 voia: „Mie îmi place de el, dar ei nu îl vor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  15 Decembrie 2023, 22:31

Trebuie 5-6 transferuri si sa obtinem cat mai rapid omogenizarea lotului!

parpalache
parpalache  •  15 Decembrie 2023, 19:00

Cei trebuie lui Dinamo?!11 jucatori!De liga I!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează