FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI

EXCLUSIV Marius Postolache vrea să candideze la Primăria Dumbrăvița! Îi cere bani lui Gigi Becali: „Îi dau înapoi din salariu”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 09:21

Marius Postolache (36 de ani), fost fotbalist în Liga 1, a anunțat la GSP LIVE că va candida la alegerile locale din 7 iunie 2020. Și îi cere ajutor financiar lui Becali. 

  • Fost jucător la echipe precum Sportul, Rapid sau Voința Sibiu, Marius Postolache vrea să candideze independant la Primăria Dumbrăvița, din județul Timiș. 
  • Pe vremea când juca la Sibiu, Postolache a ieșit pur și simplu de pe teren într-un amical, în semn de protest față de blatul pe care îl sesizase

„Acum, pentru că m-am săturat de tot ce e în jur și văzând ce e la mine în localitate, la Dumbrăvița, am luat decizia pentru a candida pentru funcția de primar. Am demonstrat că banul și lucrurile necurate nu se țin de mine. Am spus tot ce am avut de spus. Am arătat că am coloană vertebrală. Voi fi independent!

Nu îmi place ce se întâmplă acolo! Eu, când e să fac ceva, fac fără nicio reținere. Am timp să îmi fac campanie. Mă bazeze pe suportul oamenilor din campanie. Ne-am săturat de partidele politice. Campanie pot face pe Facebook, online. 

Un primar e un funcționar public, nu om politic! Dacă are sprijinul unui partid, într-o zi va ajunge să facă ce spune partidul. Ca independent nu te interesează cine câștigă o licitație, vrei doar să fie treaba făcută. Cel mai important este să mergi pe teren.Dacă aș fi primar aș vorbi cu Ilie Bolojan, primarul din Oradea, și cu Emil Boc, primarul din Cluj. Bolojan a arătat că se pricepe la atragerea fondurilor europene, iar Boc a făcut multe lucruri”, a declarat Marius Postolache la GSP LIVE.

  • Actualul primar din Dumbrăvița este Victor Malac, din partea PSD;
  • Contracandidat pentru Postolache ar putea fi Sorin Drăgoi, din partea PNL. Acesta a fost președinte al clubului ACS Poli Timișoara și candidat la președinția LPF în 2017;

Marius Postolache: „I-aș cere bani lui Gigi Becali”

„Va trebui să fac pliante și altele. Singurul care ar putea să mă ajute ar fi Gigi Becali. Aș fi dispus să vorbesc cu el. Pare ireal. Vorbesc și îl întreb dacă mă poate ajută cu bani, sub forma unui împrumut. Dacă ajung primar, din salariu îi dau o sumă de bani. Până la finalul mandatului i-aș da banii înapoi. Nu cu camătă! Ar face asta cu dragă inimă. I-aș spune ce vreau să fac și în ce condiții i-aș da înapoi.

Sunt curios dacă știe că eu am denunțat acel meci al Voinței Sibiu. Și dacă știe ce am făcut. Sunt singurul fost fotbalist care vrea să fie primar. Oamenilor le-aș spune ce am făcut, că am luat bani cu împrumut. Trebuie să compensez lipsa unui partid”
- Marius Postolache, fost mijlocaș la Rapid

7.522 de locuitorierau în comuna Dumbrăvița, potrivit recensământului din 2011

De-a lungul carierei, Postolache a juca la Unirea Sannicolau Mare, Rapid, Sport, Delta Tulcea, Voința Sibiu, Viehdorf și Krummnussbaum.  Acesta a fost în lotul eurofantastic al Rapidului și a fost premiat de președintele de atunci, Traian Băsescu.

EXCLUSIV Marius Postolache vrea să candideze la Primăria Dumbrăvița! Îi cere bani lui Gigi Becali: „Îi dau înapoi din salariu”

Detalii despre comuna Dumbrăvița 

Pe site-ul Primăriei din Dumbrăvița sunt prezentate mai multe detalii inedite despre comună:

  • Localitatea Dumbrăviţa este aşezată într-o zonă de câmpie, cu altitudini în jur de 95,0 m. 
  • Terenul este constituit din materiale foarte diverse: argile, prafuri, nisipuri, pietrişuri, loessuri, piemontane, depozite loessiare provenite din măcinarea dealurilor piemontane estice spălate de ape. Principalele tipuri de sol întâlnite sunt: brun roşcat de pădure, cernoziom, argiluvisoluri. 
  • Zona se caracterizează printr-o climă continental moderată cu influenţe mediraneene. 
  • Temperaturile medii anuale sunt de 10-11 grade celsius. 
  • Temperaturile medii anuale în ianuarie sunt de –1 grad celsius şi în iulie de 22-25 grade. Cantitatea de precipitaţii multianuale este de 600 mm. 
  • Vântul de nord are frecvenţa mai mare, urmat de vântul de nord – est. Iernile blânde, fără viscole şi verile calde avatajează zona, oferind condiţii bune pentru lucrări agricole timpurii. 
  • Fauna spontană este reprezentată de : iepurele sălbatic, porcul mistreţ, vulpea, şoarecele de câmp, hârciogul şi de păsări ca: prepeliţa, fazanul. 
  • Vegetaţia este specifică zonei de stepă propriu-zise. Dintre ierburi întâlnim: spinul vântului, colilia, iar dintre arbuşti: măceşul, porumbaru

A ieșit de pe teren la un meci trucat 

Marius Postolache, fost jucător la Voința Sibiu, a uimit pe toată lumea când a ieșit de pe teren la un meci amical din Antalya, între Voința Sibiu, echipă din Liga 1, la care era legitimat, și polonezii de la KS Cracovia, actuala echipă a lui Sergiu Hanca. Meciul s-a jucat în ianuarie 2012. La pauză, scorul era 3-0, iar Postolache a povestit că i-a auzit pe colegii săi care spuneau că polonezii trebuie să câștige cu 3-0.

EXCLUSIV Marius Postolache vrea să candideze la Primăria Dumbrăvița! Îi cere bani lui Gigi Becali: „Îi dau înapoi din salariu”

Citește și: 

Adevăratul Mbappe NU e la FCSB! Evoluțiile lui Dugandzici ridică noi semne de întrebare pentru Becali! Cine nu se pricepe?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  03 Martie 2020, 05:20

Pai cere-i nene bani lu' Becali! Ai jucat la Rapid, el e rapidist, iti da. Numai sa apara camerele si sa apara stirea peste tot, ca asa face un bun crestin: Da bani sa afle lumea.

rocky2
rocky2  •  02 Martie 2020, 23:21

Daca e in cardasie cu ciobanul, inseamna ca stim ce-i poate pielea!

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  02 Martie 2020, 20:14

Băi Prostolache , și dacă pierzi ? Îi dai banii înapoi din ajutorul de șomaj ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează