FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - OŢELUL 0-3

Marius Stan: "Ce echipă va avea un lot mai omogen va cîştiga campionatul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 17:26

Preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, s-a apărat din nou în faţa acuzaţiilor de blat, privind meciul anulat cu Pandurii Tg Jiu. Moldovenii au cîştigat la "masa verde", după ce gorjenii nu au reuşit să-şi plătească la timp datoria de 480.000 de euro către Dinamo.

"Dacă etapa a 19-a se juca în toamnă, primii beneficiari erau cei de la Dinamo, aşa că nu văd de ce sîntem noi acuzaţi de blat. Nu mă interesează dacă Dinamo va juca etapa viitoare, nici nu ştiu care este esenţa acestui scandal. Nu ne surprinde că sîntem atacaţi de cei care ne doresc poziţia de lider, noi avem alte probleme.

Toate echipele de la CFR Cluj în sus se lupta la titlu. Ce echipă va avea un lot mai omogen va avea de cîştigat. Nu vreau să fac încă predicţii, pentru că e prea devreme. Eu nu am de gînd să plec de la Galaţi, toate planurile mele sînt legate de această echipă", a declarrat Marius Stan la televiziunea sportro.

Gălăţenii au fost felicitaţi şi de Massimo Pedrazzini pentru evoluţia din prima parte a campionatului, fostul tehnician al Stelei declarînd că titlul depinde numai de evoluţiile moldovenilor. "Tot depinde numai de ei, trebuie să-şi găsească motivaţia să cîştige meci de meci, pentru că acesta este drumul spre cîştigarea campionatului", a spus Massimo Pedrazzini.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
hiromatsu
hiromatsu  •  04 Martie 2011, 13:24
Postat de sorin_67 pe 27 Februarie 2011, 02:07

NICIO echipa din Moldova nu a castigat niciun trofeu in Romania. Si traditia se va respecta cel putin inca 10 ani. Asa ca...

Sorine, traditia spune ca Timisoara castiga trofee doar intre Primul si Al Doilea Razboi Mondial. Si traditia se va respecta. Asa ca...

blyzz3d
blyzz3d  •  01 Martie 2011, 19:20

@alpin ai mare dreptate Alpin, dar oare cati gandesc asa? iti spun eu, foarte putini....

forza
forza  •  27 Februarie 2011, 11:08

A uitat sa spuna si comisi mai competente.Se stie cu cine va impati banii din liga.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează