FOTBAL  »  LIGA 1  »  NOCTURNĂ LA GALAŢI

Marius Stan: "Cheltuim un milion de euro cu nocturna"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că toate costurile montării instalaţiei de nocturnă vor fi suportate din bugetul echipei pe anul 2010, a relatat Mediafax.

"Am fost în combinat, pentru a discuta acest subiect. Este posibil ca până miercuri seara să se semneze contractul. Am primit asigurări că se va face acest lucru cât mai repede posibil, pentru că deja suntem în întârziere", a spus Marius Stan.

Apoi a continuat: "Din nefericire, banii pe nocturnă se vor scădea din suma pe care combinatul o dă echipei în baza contractului de reclamă-publicitate. Practic, pierdem un million de euro, bani pe care trebuie să-i scoatem într-un fel. Vom fi nevoiţi să vindem din jucători".

Stadionul "Oţelul" este proprietatea ArcelorMittal, astfel că lucrarea va fi plătită de către combinat. Costurile sunt estimate la aproximativ un milion de euro, suma respectivă urmând a fi scăzută din banii destinaţi echipei, respectiv 2,5 milioane de euro anual.

Playtech: Ianis Hagi a dat lovitura! Suma colosală pe care un antrenor vrea să o plăteasca pentru a îl lua


Comentarii (11)
 •  02 Aprilie 2010, 20:59
Postat de otelarul_123 pe 26 Martie 2010, 15:23

Macar de data asta poate ca veti tine de cuvant , nu ca promisiunile precedente care au condus la stadiul in care suntem ... acela de a fi obligati sa jucam in alta parte . Cu putina presiune pe umerii vostri poate veti reusi si voi sa faceti ceva

dar sunt niste mincinosi nu avem ce sa facem

 •  28 Martie 2010, 12:02

NU ANTELEG DE CE S-A VANDUT SISTADIONUL ODATA CU COMBINATUL CE AMESTEC ARE SPORTUL CU AFACEREA LUI BOMBONEL CARE ADISTRUS TOT

 •  28 Martie 2010, 09:39

puneti odata nocturna aia ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează