FOTBAL  »  LIGA 1  »  OŢELUL

Marius Stan: „Giovanni, dacă are ce spune, să o facă la DNA, altfel să tacă!”

marius stan
marius stan

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2010 00:00

Marius Stan, directorul general al Oţelului a răspuns acuzaţiilor aduse ieri de Ioan Becali, care a susţinut că partida Universitatea Craiova – Oţelul „va fi blat să se salveze Craiova”.

 

„Dacă tot susţine că are informaţii exacte, l-aş chema la DNA să spună ce elemente are. Şi noi vrem curăţenie, să-i vedem după gratii pe toţi cei care murdăresc fotbalul. Iar dacă nu are, atunci să tacă, să nu mai arunce cu noroi în munca noastră", a spus Stan.

"M-am plicitisit de aceeaşi vorbitori, au sau nu ceva de spus, ei îşi dau cu părerea despre orice. Noi ne-am chinuit să construim o imagine acestei echipe, în condiţii foarte dificile şi vine oricine să-şi bată joc, să arunce noroi. Este clar că există un interes în spatele acestor declaraţii”, a declarat Marius Stan.

Antrenorul echipei gălăţene, Dorinel Munteanu, a spus că este prea obişnuit cu declaraţii ca cele făcute de Ioan Becali, ca să mai fie afectat. „Nici nu-i mai bag în seamă. Sînt declaraţiile unor oameni care vorbesc fără să aibă vreo legătură cu realitatea, fără să ştie ce este la noi la club. Am demonstrat că noi jucăm doar pe teren şi aşa vom face şi cu Universitatea craiova. Ţin foarte mult ca băieţii să nu mă dezamăgească, să dea randament maxim şi în acest ultim meci”, a declarat Dorinel Munteanu.

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (6)
alex21gl
alex21gl  •  20 Mai 2010, 19:13

Giovanni la puscarie! Mitica la puscarie! JUDECATI MAGARII !!!

 •  20 Mai 2010, 18:16

Bai giovanni,"esti ultima SPETA DE ZDREANTA"!!!Bam bam bam intelegi? :)) Si mai si puti!!A rahat si branza de oaie. :)) Esti o mare jigodie de om.

 •  20 Mai 2010, 17:36

Domnule Stan sunt un suporter al Craiovei si sper macar egal sa scoatem sambata. Am un mare respect pentru dumneavostra si va rog sa nu-i mai raspundeti acestui Fecali. Va contraziceti cu hotul care striga "hotii" si nu este cazul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează