FOTBAL  »  LIGA 1  »  TIMIŞOARA - OŢELUL 2-0

Marius Stan: "Haţegan nu a vrut să-i supere pe timişoreni. Sînt convins că terminăm turul pe locul 1!"

Marius Stan
Marius Stan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele formaţiei Oţelul Galaţi e de părere că arbitrul Ovidiu Haţegan a fost influenţat de presiunea pusă de timişoreni înaintea partidei asupra sa şi a condus meciul de o manieră care să nu-i supere. Totodată, oficialul gălăţean e mai sigur ca oricînd că echipa sa va termina turul de campionat pe prima poziţie.


'Din păcate, n-am avut inspiraţia să exploatăm unele momente cheie avute la 0-0. Dacă marcam noi primii, altfel arăta tabela acum. Nu ne vom transforma şi noi în cei care latră tot timpul pe la TV, este evident că greşelile lui Haţegan s-au datorat presiunii puse de Timişoara înaintea partidei. E evident că Haţegan a încercat să nu-i supere pe timişoreni.

Dacă vrei să obţii ceva în ţara asta, trebuie să apari zi de zi. Să înjuri arbitrul toată săptămîna şi alte lucruri. Sperăm să ne luăm punctele de acasă. Oricum, meciurile cele mai grele sînt cu echipele mici, am simţit asta pe pielea noastră, cu Brăneşti.

Am jucat un fotbal destul de plăcut, de spectaculos, nu mi-e ruşine cu echipa mea. Vă spun cu certitudine că vom termina turul pe primul loc. E prea lungă discuţia pentru tot sezonul.  Mă bazez pe jocul echipei, am demonstrat că putem juca sub presiune, fotbal adevărat, nu au păcălit fotbalul. Am dus şi portarul în careul advers, în deplasare. Avem jucători curajoşi", a spus Stan la televiziunea sportro.

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (19)
renegatul_
renegatul_  •  22 Noiembrie 2010, 04:43

...asta a fost sa fie...se poate spune ca Iancu a castigat meciul inainte sa inceapa, de fapt asa face de fiecare data cand are in fata un adversar incomod, decat sa umble cu comisioane la arbitri, e mai bine si e gratis sa pui presiune pe arbitru...pare sa fie o strategie castigatoare...daca nu vor castiga in cele trei etape ramase 9 puncte, victoria cu Otelul, a fost un mare Fîs! FORZA OTELUL! FORZA GALATI!

neil_10
neil_10  •  22 Noiembrie 2010, 00:23

pentru timisoreni... aveti o bucurie cam falsa... noi am ratat... pe Alexa nu l-a eliminat... si v-am facut si ceva cadouri... dar echipa Mypa Tm e cam departe de fotbal... ca dovada si ce ati facut prin EL...

neil_10
neil_10  •  22 Noiembrie 2010, 00:19

nu poti sa castigi mereu ... dar astazi am pierdut mai mult decat onorabil... am ratat cateva ocazii...de 1 la 1 cu portarul... avem o echipa tare si nu renuntam... Forta Otelul!...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează