FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - POLI IAŞI, ORA 15:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Marius Stan: "Ne-am obişnuit cu Grigoraş pe banca noastră, e greu să acceptăm că ne e adversar" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2009 00:00

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, a prefaţat duelul cu Poli Iaşi şi spune că prezenţa lui Petre Grigoraş pe banca oaspeţilor va avea implicaţii sentimentale deosebite.

"Dincolo de cele 3 puncte puse în joc, meciul de azi are şi implicaţii sentimentale deosebite. Ne-am obişnuit cu Grigoraş pe banca noastră, acum trebuie să facem faţă unei situaţii neobişnuite pentru noi. Nu ştim de ce nu reuşim să cîştigăm pe teren propriu, avem o echipă foarte tînără şi acesta poate fi un lucru care să explice multe.

În fiecare an echipa care nu bate pe nimeni vine şi reuşeşte un rezultat bun contra Oţelului, poate trebuie să umblăm pe la jucători, pe la preşedinte, ca să nu mai păţim astfel de accidente", a spus Stan la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  23 Octombrie 2009, 17:17

Am o intrebare ???!!!! Azi a jucat Poli Iasi ???...Ca nu am inteles nimic din acest meci , defapt NU am inteles nici meciul cu Steaua cand la 0-0 marele nostru antrenor scoate 2 oameni de constructie si baga 2 jucatori ... atacanti ...care erau invizibili pe teren si Steaua da doua goluri/ vazandu-se adevarata valoare a lui D.M. , Joi seara .Acum cu Otelul tine pe tusa pe Miclea si Bujor ,iar galatenii ne trimit din nou in iad cu-n 4-0 sec .Ceva e putred in Danemarca!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează