FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO Marius Ștefănescu, conferință de urgență după acuzațiile lui Șucu: „Mi-a afectat imaginea. Ce o să zică echipele care vor să mă transfere în viitor?”

Marius Ștefănescu
Marius Ștefănescu

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 12:16 / Actualizat joi, 21 martie 2024 17:12

Marius Ștefănescu, extrema lui Sepsi, a susținut o conferință de presă de urgență după acuzațiile lui Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid.

Omul de afaceri l-a acuzat pe Ștefănescu de faptul că a luat cartonaș galben intenționat în meciul Petrolul - Sepsi 1-2, în ultima etapă din sezonul regular, pentru a lipsi în prima etapă din play-off, cu FCSB.

Dan Șucu, atac nemaivăzut: „FCSB încalcă regulamentul, ce s-a întâmplat e GRAV” + „Copiii mă strigau «sclavule» prin casă! Cum credeți că m-am simțit?”
RAPID VS. FCSB
Dan Șucu, atac nemaivăzut: „FCSB încalcă regulamentul, ce s-a întâmplat e GRAV” + „Copiii mă strigau «sclavule» prin casă! Cum credeți că m-am simțit?”

Ștefănescu a ajuns la 9 cartonașe galbene după meciul cu Petrolul și a fost suspendat pentru cumul de cartonașe. El a lipsit și la meciurile din sezonul regular cu FCSB.

La primul a fost suspendat, la al doilea a fost răcit. Victor Angelescu și Dan Șucu, acționarii Rapidului, l-au acuzat pe Ștefănescu de faptul că nu a vrut să joace pentru că ar fi semnat un contract cu FCSB.

VIDEO. Ștefănescu, conferință de urgență după acuzațiile lui Șucu

„Nu am vrut să răspund deloc la aceste acuzații, dar am văzut în aceste 3-4 zile că s-a vorbit foarte mult și s-a exagerat. Acele lucruri nu sunt adevărate. Toată lumea mă știe, îmi știe caracterul. Nu m-am gândit să iau acel galben pentru a nu juca cu FCSB. Nici măcar nu știam, în primul rând, dacă vom juca cu FCSB în prima etapă.

Se știe că ultimele două locuri din play-off s-au decis în ultima etapă. Puteam termina pe 5 și jucam cu Rapid sau CFR. Au fost acuzații care nu și-au avut rostul. Am decis să nu răspund inițial, doar să îmi spun punctul de vedere. Îmi aduc aminte cum am luat galbenul. A fost un meci cu presiune, ne doream să ajungem în play-off.

Când am luat golul în minutul 88, mai mulți jucători de la Petrolul mi-au făcut semne să tac. Am zis să nu răspund. Mai erau 5 minute și am zis că o să le dăm gol. Am reușit, iar atunci am avut și eu un gest nesportiv, le-am făcut semn să tacă. Arbitrul m-a văzut și mi-a dat galben. Nu m-am gândit că o să fie atâtea acuzații asupra mea”, a declarat Ștefănescu, pentru Sepsi TV.

Ștefănescu: „Mi-a fost afectată imaginea”

„Am auzit destule zilele acestea. Lucrurile se pot confirma, doctorul poate să arate mesajele pe care i le-am dat, să îmi aducă pastile acasă. Am fost răcit, am avut febră, am stat 4-5 zile acasă.

Am fost trist că nu am jucat primul meci din play-off. Este fotbal și asta e viața, mai iei un galben. S-a făcut prea mult tam-tam de la un galben. Nici roșu dacă luam nu se discuta atât. Și imaginea mea are de suferit, și imaginea clubului.

Dar mai ales eu, e clar că pe viitor echipele își vor pune un semn de întrebare când vor vrea să mă transfere: «Băiatul ăsta ce face, trântește meciuri?». Nu e cazul de așa ceva. E clar că imaginea mea a fost pătată.

Chiar nu își aveau rostul aceste acuzații. Eu am contract încă doi ani și jumătate, nu se pune problema să plec, nu știu de unde a apărut informația că am semnat cu altcineva”, a mai declarat Marius Ștefănescu.

Citește și:

Motivul pentru care Gigi Becali nu a răspuns la atacul furibund lansat de Dan Șucu
FCSB
Motivul pentru care Gigi Becali nu a răspuns la atacul furibund lansat de Dan Șucu
CFR Cluj vrea să îi „sufle” unei forțe din Superligă fotbalistul dorit
CFR Cluj
CFR Cluj vrea să îi „sufle” unei forțe din Superligă fotbalistul dorit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (147)
FlashGordon
FlashGordon  •  01 Aprilie 2024, 20:48
Postat de _Adrian_1 pe 22 Martie 2024, 22:30

AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH SI TU AI VREA SA CREADA CINEVA CA FIX LA BADOI ERA VORBA DESPRE ALTCEVA? Si cu Dragnea ca mijlocitor? BHAHAHAHAHAMHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH Ma baietas, Dragnea a fost la mijloc cu un motiv acolo, ia concentreaza-te putin, nu cumva fix din cauza factorului timp?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ED_BAD
ED_BAD  •  23 Martie 2024, 22:43
Postat de godot pe 21 Martie 2024, 13:40

De ce nu sesizează Comisiile de Disciplină? Nu e afectată imaginea și integritatea competiției prin acuze publice nedovedite aruncate după interesul fiecăruia?

Nu! Esti doar ***! De ce nu incerci sa inveti sa citesti?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ED_BAD
ED_BAD  •  23 Martie 2024, 22:40
Postat de Pake pe 21 Martie 2024, 12:55

Daca nu pierdea Rapid cu Farul, nu se mai discuta! Isi acopera neputinta cu atacuri! Sa ne clarifice ce-i cu arestatii aia ''albi si skinny''!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (147)
Comentează