FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Marius Șumudică, dorit de toți granzii Ligii 1! Cine îl vrea acum: „Nu ascund”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 22:38

Marius Șumudică a recunoscut că a fost dorit de către Dinamo, dar sufletul nu l-a lăsat să dea curs ofertei.

Fost antrenor la Al-Shabab, Șumudică este rapidist convins și asigură că nu poate antrena rivalele echipei din Giulești.

După ce a lămurit situația privind posibilitatea de a deveni antrenorul FCSB-ului (DETALII AICI), Marius Șumudică a dezvăluit că a avut o ofertă clară din partea celuilalt club rival, Dinamo.

Am avut contractul de la Dinamo pe masă, când era Mutu președinte și l-am refuzat. Erau condiții mult mai bune decât la Astra și am decis să rămân. Am avut întâlnire și cu doi reprezentanți ai galeriei dinamoviste. Unul dintre ei a venit la mine acasă și m-a rugat să vin, dar i-am spus că știe foarte bine că eu sunt rapidist și asta este”, a spus Șumudică, la Sport Total FM.

Ofertat și de campioană

Și CFR Cluj l-a dorit pe Marius Șumudică. Antrenorul a mărturisit că a primit ofertă din partea celor din conducerea clujenilor, dar nu a putut accepta, pentru că avea un angajament la arabi.

Am fost sunat de către patronul de la CFR, dar nu a ieșit nimic. În perioada aia eram la arabi și nu am putut să plec când m-au vrut ei”, a spus Șumudică, la TV Digi Sport.

E dorit în Liga 1

Marius Șumudică a recunoscut că în acest moment are o echipă din Liga 1 care îl dorește. Cel mai probabil este vorba despre Astra:

„Am ofertă din Liga 1 în momentul de faţă!", a recunocut Șumudică și tot el a spus mai târziu că discută cu Astra Giurgiu: „Nu ascund că am discutat cu Dani Coman și Ioan Niculae. Vom mai discuta probabil săptămâna viitoare. Dar cel mai plauzibil e să merg în Turcia, de unde sunt oferte tentante. Probabil voi merge la Istanbul să discut. Pentru linişte şi relaţii, Astra e cea mai ok pentru mine din Liga 1. Dar aş vrea şi la Craiova, pentru felul meu de a fi, pentru suporteri, pentru atmosferă”. 

VEZI ȘI:

Marius Șumudică aruncă bomba la Rapid: „O dau în premieră”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
enigmaticul
enigmaticul  •  29 Mai 2019, 09:39

Mare antrenor si asta. Se zvoneste că Barcelona a făcut o ofertă colosala pentru el, după ce scapa de Valverde. De fapt, dacă îmi amintesc bine, el a fost și un mare fotbalist în liga noastră

1581870215401957
Andronic Popovici  •  29 Mai 2019, 09:25

am auzit ca l-a cautat si Realul si cei de la Realitatea TV ,dar a raspuns ca se mai gandeste ,acum e cu Camila la apa

fara_pista
fara_pista  •  29 Mai 2019, 09:10
Postat de zizu pe 29 Mai 2019, 07:14

Doar un circar! E vreo deosebire între becali și ăsta? Nu!

Și nici măcar nu-i puriu și strâmb.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează