FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Șumudică a simțit nevoia să intervină: „O fac din respect pentru fanii FCU Craiova. Doar la începuturile carierei aș fi acceptat așa ceva”

Marius Șumudică / Captură DigiSport
Marius Șumudică / Captură DigiSport

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 18:56 / Actualizat duminica, 27 august 2023 19:29

Marius Șumudică a oferit o reacție detaliată cu privire la sistarea tratativelor cu FCU Craiova. Tehnicianul de 52 de ani a fost aproape să bată palma cu Adrian Mititelu, însă negocierile s-au întrerupt pe ultima sută de metri.

Tehnicianul a declarat că oferta primită din partea lui FCU Craiova a fost una modestă, neconformă cu CV-ul său. „Mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor!”, a punctat Șumudică.

Variantele se succed la minut în Bănie: noul favorit al lui Mititelu e Toni Conceicao! » Tratative în desfășurare
FCU CRAIOVA
Variantele se succed la minut în Bănie: noul favorit al lui Mititelu e Toni Conceicao! » Tratative în desfășurare

Șumudică a simțit nevoia să rupă tăcerea: „O fac din respect pentru fanii FCU Craiova”

„Pentru că am citit în ultimele ore o mulțime de neadevăruri, dezinformări cu privire la oferta primită de la clubul FC Universitatea Craiova 1948 și detaliile contractului pe care conducerea acestei grupări mi l-a oferit, aș vrea să fac câteva scurte precizări. 

Din respect pentru suporterii acestei echipe, vreau să aduc la cunoștința opiniei publice faptul că mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor! 

Pe de altă parte, nu am solicitat nici pe departe niște condiții în conformitate cu cartea mea de vizită, ci am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele. 

Nu vreau să intru în detaliile negocierilor, dar voi fi nevoit s-o fac în cazul în care aceste dezinformări vor continua să apară în presa de specialitate”, a spus Marius Șumudică, pentru GSP.ro. 

Varianta Șumudică, blocată de clauzele-problemă

Cuplul Florin Prunea - Marius Șumudică a fost favoritul familiei Mititelu pentru a prelua conducerea lui FCU. Sâmbătă seară, lucrurile erau bătute în cuie. Antrenorul mai studia doar ultimele detalii ale contractului, iar președintele anunța la TV că este pregătit de muncă.

Mutarea s-a împotmolit însă la detaliile contractuale. Mititelu și Șumudică n-au ajuns la un acord în privința unor clauze-problemă.

Mititelu nu a fost de acord. Patronul FCU Craiova era oricum nemulțumit de pretențiile salariale foarte ridicate ale lui Șumudică și își dorea ca antrenorul, în cazul unei despărțiri, să rezilieze având banii la zi.

Și venirea lui Florin Prunea s-a blocat în acel moment. Cei doi ar fi venit la „pachet” în Bănie.

Și venirea lui Florin Prunea s-a blocat în acel moment. Cei doi ar fi venit la „pachet” în Bănie.

VIDEO Aurelian Chițu, golgeterul la zi din Superligă: cum a învins defensiva Rapidului

Citește și alte știri de actualitate: 

Variantele se succed la minut în Bănie: noul favorit al lui Mititelu e Toni Conceicao! » Tratative în desfășurare

EXCLUSIV De ce au eșuat negocierile Mititelu - Șumudică: pe ce loc trebuia să fie echipa la 1 martie, condițiile demiterii și reproșul patronului oltean

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (38)
Adixtz
Adixtz  •  28 August 2023, 07:50
Postat de legio.sud pe 27 August 2023, 21:17

Mititelu îl urăște din prostia cu care este înzestrat .

Zise asta postacul lui Rotaru :)) ! Mergi cu infantilisme din astea in alta parte! Daca tu faci pe unul prost, gata rezulta ca tu esti cel mai istet de pe planeta?! Zeci de comentarii care nu spun nimic! Ia o pauza ! Orice psiholog ti-ar recomanda ca a atunci cand ai dușmani iti faci in primul rand rău tie! Ia-o mai usor ca ajungi rău!

o_bic
o_bic  •  28 August 2023, 07:15

***lasă-ne cu respectul față de suporteri...tu ai respect doar pt bani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

villito
villito  •  27 August 2023, 21:45

la mititelu daca te duci fara clauza de reziliere apoi te umileste...la cati a dat afara asta bine i-a facut piturca

Vezi toate comentariile (38)
Comentează