FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV / UPDATE Variantele se succed la minut în Bănie: noul favorit al lui Mititelu e Toni Conceicao! » Tratative în desfășurare

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 17:49 / Actualizat duminica, 27 august 2023 17:57

De ultimă oră, Toni Conceicao (61 de ani) a devenit noul favorit al lui Adrian Mititelu pentru banca tehnică a celor de la FCU Craiova, susțin surse autorizate GSP. Patronul oltean s-a răzgândit rapid în privința lui Emil Săndoi, după ce negocierile cu Șumudică eșuaseră în prima parte a zilei. 

Mititelu ar vrea un antrenor cu nume, care să fi câștigat măcar un trofeu de-a lungul carierei. 

De ce au eșuat negocierile Mititelu - Șumudică: pe ce loc trebuia să fie echipa la 1 martie, condițiile demiterii și reproșul patronului oltean
FCU CRAIOVA
De ce au eșuat negocierile Mititelu - Șumudică: pe ce loc trebuia să fie echipa la 1 martie, condițiile demiterii și reproșul patronului oltean

Mititelu îl vrea acum pe Toni Conceicao la FCU Craiova

Surse autorizate GSP informează că Toni Conceicao, ultima oară pe banca naționalei Camerunului, a fost ofertat să o preia pe FCU Craiova. Se poartă tratative în această seară, portughezul a devenit prima opțiune a grupării oltene în acest moment.

Conceicao, liber de contract, a antrenat-o în trei perioade diferite pe CFR Cluj, alături de care a cucerit două Cupe ale României (2009, 2016) și o Supercupă (2010). Lusitanul le-a mai antrenat în România pe Astra și FC Brașov.

Toni Conceicao este liber de contract de la data de 28 februarie 2022, când a plecat de pe banca naționalei Camerunului.

Revoluție la FCU Craiova. Dar cu cine?

După înfrângerea de pe teren propriu cu Rapid, scor 3-5, de vineri seară, patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, anunța că va face un pas în spate: „Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști, pe mine nu mă veți mai vedea. Fiul meu m-a convins să fac pasul ăsta. De asta și anunț decizia, ca să nu mai pot reveni. Am o vârstă, nu vreau să mai stau stresat. Săptămâna viitoare vom angaja un președinte, un antrenor cu tot staff-ul lui. Un antrenor care a mai câștigat ceva, un președinte care a mai câștigat ceva. Vor răspunde în fața acționarilor, în fața copiilor mei”.

13e locul ocupat acum de FCU Craiova în clasamentul Superligii, după două victorii și cinci eșecuri în primele șapte etape, golaveraj 14-18

Varianta Șumudică, blocată de clauzele-problemă

Cuplul Florin Prunea - Marius Șumudică a fost favoritul familiei Mititelu pentru a prelua conducerea lui FCU. Sâmbătă seară, lucrurile erau bătute în cuie. Antrenorul mai studia doar ultimele detalii ale contractului, iar președintele anunța la TV că este pregătit de muncă.

Mutarea s-a împotmolit însă la detaliile contractuale. Mititelu și Șumudică n-au ajuns la un acord în privința unor clauze-problemă.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani voia să se asigure că și el, dar și staff-ul lui, vor primi la reziliere toate salariile prevăzute în contract.

Mititelu nu a fost de acord. Patronul FCU Craiova era oricum nemulțumit de pretențiile salariale foarte ridicate ale lui Șumudică și își dorea ca antrenorul, în cazul unei despărțiri, să rezilieze având banii la zi.

Și venirea lui Florin Prunea s-a blocat în acel moment. Cei doi ar fi venit la „pachet” în Bănie.

Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova. Discuţiile sunt sistate definitiv
- Adrian Mititelu Jr.

Mai multe articole de actualitate: 

Adrian Mititelu Jr. confirmă că Marius Șumudică și Florin Prunea nu vin la FCU Craiova: „Discuțiile sunt sistate definitiv”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu Jr. confirmă că Marius Șumudică și Florin Prunea nu vin la FCU Craiova: „Discuțiile sunt sistate definitiv”
Surpriză la antrenamentul FCSB: cine s-a pregătit cu vicecampioana + Un fotbalist s-a accidentat și a ajuns direct la vestiare
FCSB
Surpriză la antrenamentul FCSB: cine s-a pregătit cu vicecampioana + Un fotbalist s-a accidentat și a ajuns direct la vestiare

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (52)
ED_BAD
ED_BAD  •  28 August 2023, 12:12
Postat de naxxar pe 27 August 2023, 20:39

Noul antrenor al FCU va fi Zinedine Zidane, din surse sigure. De ce credeți că nu a mai acceptat nicio ofertă în ultimii doi ani? A tot așteptat să îl sune Mititelu și acum e momentul lui. Succes, Zizou!

NU ESTE ADEVARAT! Zidane merge la turci, il ia Sumuica secund! Prunea a aranjat totul! De asta au si dat inapoi de la intelegerea cu Mititelu. Ce, tu ai crezut ca sunt niste escroci incapabili amandoi? Ai crezut ca sunt doi prosti?! Nuuu, nu este asa... :))

Adixtz
Adixtz  •  28 August 2023, 08:53
Postat de bozo76 pe 28 August 2023, 03:49

Scuzati.ma dar galca nu se deranjeaza pt 360 de mii. Shumi cu tot stafu cred ca erau eftini

Poate vrei sa spui: Sumi si toate neamurile lui ! Cum s or fi adunat toti profesionistii numai in familia lui: cumnatu ( preparator fizic) fiul sau ( analist video) ! Pana si analistul video avea prima de victorie:))

bozo76
bozo76  •  28 August 2023, 04:08

Bogdan fc arges vintila pana la dubla ds baraj si acolo il baga pe napoli

Vezi toate comentariile (52)
Comentează