FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Șumudică, declarații total neașteptate despre FCSB: "E nevoie de o singură Steaua!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 19:01

Cunoscut ca un antistelist convins, Marius Șumudică, 47 de ani, nu e de acord cu scandalul dintre FCSB și CSA Steaua și se declară dezamăgit de situația prezentă din fotbalul românesc. 

"Nu sunt în temă cu ce se întâmplă, dar e urât. Cei care conduc acolo (n.r. la Academia Rapid) nu trebuie să mai alerge după ciolan. Fotbalul românesc are nevoie de Rapid, de echipe care au fost în prima ligă. Dar în condiţii sănătoase. Nu am vorbit nici cu Niculae, nici cu Pancu. Nici nu ştiu care sunt taberele acolo. Fac parte din acest proiect doar cu sufletul.

Jucătorilor de la Kayserispor nu le venea că creadă când au văzut imaginile de la Rapid - CSA. E nevoie de o singură echipă numită Steaua. Pentru mine, ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc este o glumă. Să ajungi pe la comisie, să strigi că ăla e de nu ştiu ce naţionalitate...

Dacă tot a câștigat Răzvan Burleanu alegerile, să se implice, să facă ceva pentru fotbalul românesc. Ar trebui să ne îndreptăm atenția către valoarea fotbalului românesc. La noi e o dușmănie totală. Sincer, nu îmi convine ce văd la Steaua.

Ne convine sau nu, Steaua a fost una dintre cele mai mari echipe ale României. Ba galeria într-o parte, ba suporterii în altă parte. Se bat pe steme, pe palmaresuri, pe cupe... E ceva ce mă depășește", a spus Marius Şumudică la TV Digi Sport.

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
caminero
caminero  •  03 Mai 2018, 09:24
Postat de Abigail Laslas pe 02 Mai 2018, 22:59

m-ajuta, de ce nu. FORZZA Steaua spre titlul 27!

FORZA se scrie cu un singur Z, labahule!

caminero
caminero  •  03 Mai 2018, 09:00
Postat de Abigail Laslas pe 02 Mai 2018, 23:46

dovada ca mișuni pe-aici

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  02 Mai 2018, 23:46
Postat de fangigi pe 02 Mai 2018, 23:40

Mama prostilor e mereu gravida!:)))

dovada ca mișuni pe-aici

Vezi toate comentariile (70)
Comentează