INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CFR CLUJ

Șumudică a rupt tăcerea! Ce a spus despre o eventuală venire la CFR » A comis o eroare în direct :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 17:50

Marius Șumudică, 47 de ani, a vorbit despre posibilul interes al celor de la CFR Cluj pentru el. Tehnicianul de la Kayserispor a negat vehement acest lucru și a comentat și partida dintre FCSB și CFR, terminată la egalitate, 1-1.

"Din respect pentru Dan Petrescu și ceea ce se întâmplă acolo, nu e normal să discut despre acest lucru (n.r. preluarea lui CFR). Nu e normal să apară astfel de lucruri. Nici mie nu mi-ar conveni. Cei de la CFR Cluj nu au vorbit cu mine, nu s-a pus problema să îl înlocuiesc pe Dan Petrescu. Mai am 3 ani de contract aici (n.r. în Turcia), sunt niște clauze la mijloc.

Am o relație extraordinară cu toată lumea aici, nu îmi doresc să mă întorc în România. Nu știu de unde a ieșit acest zvon. Nu au vorbit cei de la CFR cu mine. Sunt niște oameni care își susțin antrenorul. Ok, în Turcia e posibil orice, azi ești cel mai bun, mâine poți fi dat afară. Eu sunt singurul antrenor străin din Turcia. Anul trecut, Kayseri a schimbat 5 antrenori. Dar asta nu are nicio legătură cu CFR.

Dan Petrescu e un antrenor care a avut rezultate extraordinare. Nu vreau să mă compar nici cu el, nici cu Nicolae Dică. Îi respect pe amândoi pentru ceea ce fac. Filosofia mea e să fac un joc plăcut ochiului, să aduc oamenii la stadion. Așa a fost și la Astra, și în Turcia. De la 5.000 de oameni în medie anul trecut, Kayseri are acum 18.500.

Nu vreau să îmi dau cu părerea prea mult despre jocul FCSB-ului cu CFR. Eu am avut acel meci cu Reghecampf, decisiv, câștigat cu 2-0 și jucat fără niciun închizător, fără Takayuki și fără Lovin. Am riscat și mi-a ieșit. Acum situația a fost alta. A fost un meci disputat, multă încrâncenare. Nu s-a riscat mult. Oricum, părerea mea că e greu ca FCSB să mai piardă titlul", a zis Șumudică la TV Digi Sport.

a greșit meciurile :D

Meciul despre care vorbește Marius Șumudică s-a disputat pe 16 aprilie 2016 și a fost câștigat de Astracu 2-0. Numai că la acel meci Marius Șumudică i-a folosit atât pe Takayuki Seto cât și pe Florin Lovin.

Cel mai probabil Șumudică a încurcat meciurile. Nu l-a întâlnit pe Reghecampf, ci pe Mirel Rădoi, în sezonul regulat, la Pitești. A câștigat atunci cu 1-0, gol în prelungiri marcat de Valerică Găman. În acel joc "Șumi" într-adevăr nu i-a folosit pe cei doi mijlocași defensivi.

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1932176527035141
Cristina Ciolomic  •  02 Mai 2018, 21:27
Postat de eugeniustin pe 02 Mai 2018, 19:31

Turcii au luat mare teapa cu clovnul parior.

Nu, Rumburake. Parintii tai au luat teapa cu tine.

eugeniustin
eugeniustin  •  02 Mai 2018, 19:31

Turcii au luat mare teapa cu clovnul parior.

knuty
knuty  •  02 Mai 2018, 18:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează