FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică, despre negocierile cu Valerii Moraru: "Ajunseserăm la un acord, am așteptat prin mall, am mîncat la trei restaurante și mi-a spus că a căzut totul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2015 13:17

După ce Pustai a fost demis de la Rapid, Marius Șumudică era favorit pentru a-l înlocui, dar Moraru l-a preferat pe Cristiano Bergodi.

Marius Șumudică a declarat că ajunsese la un acord cu oficialul rapidist, dar tot a căzut în ultimul moment.

"Nu s-a pus problema banilor. I-am lăsat pe ei să decidă salariul. Ne-am întîlnit cu două zile înainte de meciul cu Dinamo. Mi-au făcut o ofertă pe care am acceptat-o. Urma să rezilieze contractul cu Pustai.

Am aşteptat prin mall, am mîncat pe la trei restaurante, iar seara m-a sunat Moraru şi mi-a spus că nu mai poate face acest pas. 

Nu ştiu ce s-a întîmplat, nu am mai vorbit cu el. Am discutat cu doamna Moraru și mi-a spus că regretă că nu am lucrat împreună și că au existat presiuni foarte mari din partea galeriei.

Fanii mă opresc și imi cer să facem poze. E o porcărie să spui că nu sînt iubit de suporteri" a declarat Șumudică la DigiSport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
patrick64
patrick64  •  16 Aprilie 2015, 21:40

Acum e clar, cu Bergodi sigur retrogradati, un no name, fara sclipirea de care avea nevoie Rapidul. Sumudica n-o fi el mare valoare ca antrenor, dar aducea ceva din spiritul vostru, Bergodi ... .

spivak
spivak  •  16 Aprilie 2015, 20:48

E clar că *** de Şumudică e *** şi ***. Aşa că îl *** pe *** şi în *** ***. Noroc că GSP *** cu *** de se *** în *** ca să mă *** la *** *** până face ***

andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Aprilie 2015, 14:36

***,acu 2 zile zicea *** ca el nu negociaza pana nu e reziliat contractu lu pustai ! un *** la fel ca suporterii rapidisti ,SI *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează