FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Marius Șumudică, despre șansele de a prelua CFR Cluj: "Se găsesc pe orice stradă astfel de antrenori"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 11:14

Marius Șumudică, 47 de ani, liber de contract în acest moment, a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la CFR Cluj în sezonul următor. 

"N-am avut nicio discuție cu cei de la CFR Cluj. Nu pot să confirm acest lucru, fiindcă nu s-a discutat nimic cu mine. Îi admir pentru asta. Atât timp cât au un antrenor, nu au luat legătura cu mine. Nu am văzut nicio declarație a celor din conducerea lui CFR, asta înseamnă că își respectă antrenorul.

Dacă s-au gândit la mine, sunt onorat. E un club care oferă stabilitate, de luat în calcul, un club căruia cred că i-ar trebui un antrenor care să se înhame la o luptă destul de grea. Trebuie să ai oarecare experiență, nu e ușor să vii după Dan Petrescu. Decizia e grea pentru orice antrenor. Se găsesc pe orice stradă astfel de antrenori, care să se arunce cu capul înainte că vor la CFR Cluj doar pentru a fi în centrul atenției.

Dacă îl vor convinge pe Edward Iordănescu ar fi un plus, e un antrenor foarte bun, foarte pragmatic. E avid de performanță și sunt convins că va reuși.  Toate numele care s-au vehiculat sunt ale unor antrenori cu rezultate", a spus Șumudică, la Pro X.

Vezi și:  Ultimele zile pentru Petrescu la CFR: "Astăzi ÎNCĂ e antrenorul nostru"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează