FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică, încântat de oferta primită de la Becali: „Doar în străinătate poți avea asta”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 21:32 / Actualizat luni, 24 mai 2021 22:47

Marius Șumudică a vorbit din nou despre negocierile pe care le-a purtat cu Gigi Becali pentru a veni la FCSB și a dezvăluit ce ofertă a primit.

Antrenorul s-a declarat mulțumit cu oferta financiară pe care i-a propus-o Becali, pe care a comparat-o cu ofertele de la cluburile din străinătate.

„A ieșit patronul Stelei și a declarat ce s-a întâmplat. Nu mai are rost să dezgropăm morții acum. Știți foarte bine ce se întâmplă. În plus, nici eu nu eram împăcat sufletește. A fost, a trecut.

Nu vreau să dezvolt foarte mult subiectul, cu toate că îmi crease toate condițiile. Din punct de vedere financiar era ceva… Numai în străinătate poți avea asemenea condiții

Ați văzut ceea ce a zis și în legătură cu staff-ul. Nu am cum să renunț la staff-ul meu, pentru că ei mă ajută enorm și cu ei am făcut rezultate. Fără ei nu aș fi avut rezultatele pe care le-am avut în Turcia”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Prosport. 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Telefonul dat de Marius Șumudică lui Dragomir, în mijlocul tratativelor cu FCSB: „N-ar trebui să vă spun așa ceva, dar hai că o fac”

Întrebat de FCSB, Gabi Balint a izbucnit în direct: „M-AM SĂTURAT!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1cesare
1cesare  •  25 Mai 2021, 10:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gido
gido  •  25 Mai 2021, 10:52

sumudica... ai ajuns sa te lauzi cu oferta de 200-300 de mii de euro de la jijel, cand tu ai spus ca aveai la turci salariu de 600-700 de mii...unde sunt ofertele de milioane de euro de la arabi? ca asa te laudai acum vreo doua luni!!!

doar...titi
doar...titi  •  25 Mai 2021, 03:56

sumudica... cu adevarat mic de furnica!!! '' rebelul si neimblanzitul sumi... speriat de o oferta??!!.. si te mai vaieti ca vrei performanta??!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează