FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Telefonul dat de Marius Șumudică lui Dragomir, în mijlocul tratativelor cu FCSB: „N-ar trebui să vă spun așa ceva, dar hai că o fac”

Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit o discuție telefonică pe care a avut-o cu Marius Șumudică
Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit o discuție telefonică pe care a avut-o cu Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2021 19:44 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 23:05

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit o discuție telefonică pe care a avut-o cu Marius Șumudică, în timp ce acesta negocia cu Gigi Becali preluarea echipei FCSB. 

  • După o zi și jumătate de negocieri cu Gigi Becali, Șumudică a refuzat să vină în locul lui Toni Petrea;
  • Șumdică i-a lăsat impresia lui Dragomir că s-a supărat pe Becali pentru că acesta ar fi ieșit cu niște declarații publice despre un împrumut pe care i l-ar fi acordat în urmă cu câțiva ani.

Telefonul dat de Marius Șumudică lui Dragomir: „De asta l-a refuzat”

„Șumudică m-a sunat cu o zi înainte să ia decizia în cazul FCSB. Mi-a zis: «Tăticu»... el așa îmi zice, fiindcă e un băiat foarte recunoscător în carieră. Mi-a cerut părerea. I-am zis: «Du-te la Becali, că nu intră peste tine dacă ai rezultate bune». El mi-a răspuns: «Nu mi-e frică, mă înțeleg eu cu el». Au trecut vreo 8-10 ore, mă sună iar. Nici nu ar trebui să spun așa ceva, dar hai că le spun. 

Și-mi zice: «Tăticu, mi-a cerut 10.000 de euro, pe care i-am cerut eu de la el pentru o colegă a neveste-mii, care era bolnavă». Asta l-a deranjat pe Șumudică, care știm cu toții că nu stă rău cu banii. Asta a fost scânteia pentru refuz. A doua scânteie a fost problema cu stafful. 

Era aproape 100% dus la FCSB, dar a avut un șoc când a văzut că Becali îi refuză oamenii. Șumudică e un fel de Becali, nu-i sufli prin față, are o personalitate ieșită din comun”, a explicat Dumitru Dragomir la emisiunea Realitatea Sportivă. 

Gigi Becali și Dumitru Dragomir, afacere de 2 milioane de euro anunțată în direct: „E multimilionar, ce să caute la FCSB?”
FCSB
Gigi Becali și Dumitru Dragomir, afacere de 2 milioane de euro anunțată în direct: „E multimilionar, ce să caute la FCSB?”

Ce sunt cei 10.000 de euro despre care vorbește Șumudică

În urmă cu câteva zile, Șumudică a explicat împrumutul de 10.000 de euro pe care l-a luat de la Becali::

„Aveam datorie de 10.000 de euro pe care trebuia sa îi dau, care de fapt nu mi-au fost daţi mie. Au fost daţi unor apropiaţi pe care eu i-am ajutat. Dânsul a plătit biletele de avion şi eu am plătit tratamentul respectivei persoane, fiind o prietenă de familie de-a mea şi la revenirea din Turcia trebuia să ii dau banii. Am căzut de acord ca eu să plătesc tratamentul în China persoanei.  

Eram in Turcia şi nu duceam lipsa de 10.000 de euro niciodată. A fost un lucru care m-a deranjat pe mine în declaraţiile pe care patronul celor de la FCSB le-a făcut. Da, am trimis pe cineva să ia banii de la Palat. Dânsul a plătit biletele de avion, dar având în vedere că ajută foarte mulţi oameni, fiind o prietenă de-a soţiei mele a fost de acord să ajutăm persoana. Nu aveam banii respectivi în casă, i-am zis că mă duc sa îi aduc de la bancă”. 

Telefonul dat de Marius Șumudică lui Dragomir, în mijlocul tratativelor cu FCSB: „N-ar trebui să vă spun așa ceva, dar hai că o fac”
Marius Sumudica, foto: Imago

Becali a recunoscut pentru GSP că nu a vrut stafful lui Șumudică

„El a vrut să vină cu tot staff-ul lui. Asta însemna încă 15.000 de euro. Dar nu e vorba de bani, ci de faptul că nu pot să dau schimb staff-ul. Cum să-i dau afară pe Neubert sau pe Popa? Păi, lui Neubert i-am zis că-l voi ține toată viață, iar de Popa m-am rugat să vină aici. Nu pot să fac asta!

Contractul era făcut. Totul era aranjat, am stabilit detaliile, dar după aceea a trimis și buletinele celor din staff, patru colaboratori. A zis «Gigi, eu dacă nu vin cu staff-ul, atunci nu vin». I-am spus «Bine, tată, să fii sănătos! Nu e nicio supărare». I-am spus că se poate răzgândi când vrea. Când a plecat, i-am zis «Băi, te poți răzgândi când vrei tu». Și eu la fel până se semnează contractul. Șumudică și acum se poate răzgândi.

Iar el a trimis datele colaboratorilor lui. Stai puțin. Ce fac? Îl dau afară pe Neubert? Îl dau afară pe Popa? Eu nici pe Toni «Pietre» nu-l dădeam afară, dar el nu a mai vrut.

Ce sa fac? Nu stau... O să vedem. Mai durează două sau trei zile până alegem noul antrenor. Nu, nu există varianta Mutu la noi. Am înțeles că se duce la CFR. Nu știu pe cine voi alege ca antrenor”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali s-a aliat cu „Copilul Minune”: „Duceți-vă, mă, la spital!” » Dragomir a izbucnit în râs

Becali surprinde: „Ce să facă Olăroiu și Reghecampf?! Un singur antrenor a avut putere la FCSB”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
tororosso
tororosso  •  24 Mai 2021, 11:37

Trei, doamne, şi toţi trei! ... trei șmenarii care se cred buricul pământului . De fapt sunt trei indivizi corupți , tată-l lor fiind floștonierul major Mitică ochi de melc.

520143398153430
Pavel Radu  •  24 Mai 2021, 07:58

Pe mine m-a sunat Șumudică și mi-a spus : șefule ( așa îmi zice el ) vezi că nea Mitică ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131624217670160
Geani Muraru  •  24 Mai 2021, 00:49

3 clovni

Vezi toate comentariile (24)
Comentează